Nieuwe producten Okuma en Prologic – deel 2

KWO Redactie
prologic-header (1 van 1)

In het eerste deel van de nieuwe producten van Okuma en Prologic konden jullie al enkele nieuwe innovatieve producten zijn. In dit tweede deel laten we jullie opnieuw een aantal interessante nieuwe producten zien!


Prologic Quasar rods:

Prologic komt dit jaar met een nieuwe range hengels op de markt, de Quasar rods. Deze nieuwe karperhengels zijn schitterend afgewerkt en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. De hengels worden geleverd in 3 lengte’s en 2 testcurves: 10, 12 en 13 ft en 2,75 en 3,25 lbs.
Kortom, een hele complete hengelrange met voor ieder wat wils!

Nieuwe Prologic Quasar rods.

Nieuwe Prologic Quasar rods; voor ieder wat wils.

Prologic SMX alarm kit:

Prologic heeft dit jaar een nieuwe beetindicatie set ontwikkeld: De SMX alarm kit. De nieuwe SMX beetmelders van Prologic beschikken over alle mogelijkheden die door de hedendaagse karpervisser worden vereist, zo kun je onder andere het volume, toon en de gevoeligheid instellen. Daarnaast zien de beetmelders er ook nog eens stijlvol uit, ook iets wat niet geheel onbelangrijk is. Een ander opvallende feature van de SMX beetmelders is dat ze 100% waterdicht zijn, erg handig voor het geval dat de beetmelder per ongeluk te water raakt. De SMX beetmelders hebben standaard snagears aan de bovenkant, ook erg handig voor bijvoorbeeld het obstakel vissen.

De nieuwe Prologic SMX Alarms zijn 100% waterdicht!

De nieuwe Prologic SMX Alarms zijn 100% waterdicht!

Prologic Mimicry Jungle Braided line:

Gevlochten lijnen zijn al jaar en dag populair bij veel karpervissers. Een gevlochten lijn is bijvoorbeeld erg geliefd bij het vissen op lange afstanden of het obstakel vissen vanwege de weinige rek die een gevlochten lijn heeft. Prologic speelt hier goed op in en heeft sinds dit jaar een nieuwe gevlochten lijn in haar gamma: De Mimicry Jungle Braided line. Deze gevlochten lijn van Prologic is ideaal omdat deze een heel strak geweven structuur heeft + een goede coating. Hierdoor zal de lijn erg zacht zijn wat natuurlijk alle prestaties ten goed komt. Ben je dus nog opzoek naar een nieuwe gevlochten lijn, dan is de Prologic Mimicry Jungle Braided line wellicht het proberen waard!

De Mimicry Jungle Braid; zeker het proberen waard!

De Mimicry Jungle Braid; zeker het proberen waard!

Prologic quick release the original:

Dit is toch wel een heel erg handig en vooral innovatief product, de nieuwe quick release adapters van Prologic. Deze schroef je eenvoudig op de bovenkant van je bankstick of rodpod en hierdoor kun je je beetmelder in een andere hoek zetten. Bijvoorbeeld erg handig als je met je toppen omhoog vist maar toch een optimale beetregistratie wilt! Ze zijn niet duur en het maakt het vissen een stuk makkelijker!

Ideaal; de Prologic Quick Release.

Ideaal; de Prologic Quick Release.

Prologic Crush’n fill boilie & pellet crucher:

Prologic heeft dit jaar nog een ander handig producten in haar gamma opgenomen, de Crush’n fill boilie & pellet crucher. De crucher kennen we vast allemaal wel, maar de Crush’n fill boilie zagen we nog niet eerder. Dit is een soort trechtertje om eenvoudig je boiliekruim dat je in de crucher hebt gemaakt in bijvoorbeeld een PVA zakje te doen zonder te knoeien. Het scheelt je in ieder geval een hoop rotzooi!

Maak eenvoudig PVA zakjes met het bijbehorende trechtertje.

Maak eenvoudig PVA zakjes met het bijbehorende trechtertje.

Prologic Commander VX2 wide bedchair:

Deze Prologic Commander Vx2 Wide Bedchair is de perfecte bedchair voor langere sessies en voor de visser die veel comfort wenst. Door de extra poot aan de voorkant van de Prologic Commander Vx2 Wide Bedchair zorgt voor net wat extra stabiliteit tijdens nachten en zo kunt u de bedchair ook als stoel gebruiken. Deze bedchair is extra breed en daardoor kan ook de wat zwaardere visser toch een goede nachtrust hebben. Het totale gewicht van deze bedchair weegt 14.5kg, is 205cm lang en 95cm breed.

Prologic-wide-bedchair

Comfort en stabiliteit zijn belangrijk bij een bedchair.

Met dit laatste product zijn we aan het einde gekomen van dit artikel over de nieuwe producten van de firma’s Okuma en Prologic. Wellicht zit er iets tussen dat goed in jouw visserij past! Binnenkort volgt meer! Voor informatie over de producten check je de Prologic website en hou ook onze Facebookpagina in de gaten!

PrologicEr zijn geen reacties

Voeg je reactie toe