Nieuwe producten van LCA Tackle

KWO Redactie
lca-tackle-nieuwe-producten-header

In een eerdere update werd het complete assortiment van LCA Tackle al aan jullie voorgesteld. Echter, de mannen achter dit nieuwe merk staan niet bepaald stil en wordt er constant gezocht naar items om de huidige range uit te breiden. In deze update lezen jullie alles over een drietal nieuwe producten én bekijk je een video waarin de nieuwe items aan de waterkant worden voorgesteld!


Het assortiment van LCA Tackle bestaat uit hoge kwaliteit end tackle producten voor een zachte prijs. Daarnaast zijn de verpakkingen rijker gevuld dan je gewend bent. In plaats van bijvoorbeeld 8 of 10 haken, levert LCA Tackle maar liefst 12 haken per pakje! Het zeer complete assortiment is kort geleden uitgebreid met drie nieuwe producten: FSC-25 onderlijnmateriaal, Tungsten Tubing en de zogenaamde ‘Knot Pullers’. Hieronder stelt Vinod Nanhoe de nieuwe producten aan jullie voor.

Het huidige assortiment van LCA Tackle is al behoorlijk ruim, maar wordt nu nog verder uitgebreid!

FSC-25

Vinod aan het woord: Het nieuwe gecoate onderlijn materiaal van LCA is opnieuw een product dat zich onderscheid van de rest. De coating is zacht en behoorlijk soepel, vergeleken met ander gecoat onderlijn materiaal. De FSC-25 is eenvoudig te strippen maar door de soepelheid is het ook prima in te zetten zonder te strippen! Zo hou je de beschermende coating over de volledige onderlijn en kan er gevist worden met een semi soepele onderlijn. Het materiaal is precies goed: niet te stug, maar ook niet te soepel. Een dikke WIN is ook dat het 25LB onderlijnmateriaal een diameter heeft van een 15LB gecoate onderlijn!

lca-tackle-fsc-25-soepel-gecoat-onderlijnmateriaal

De FSC-25 wordt op een handige spoel van 20 meter verkocht in de kleur ‘muddy brown’.

Met een trekkracht van 25lb is de FSC-25 behoorlijk sterk en zeer schuurbestendig. Zoals we eerder al zagen bij de Submarine en de Extreme Shockleader, is ook dit nieuwe onderlijn materiaal voorzien van Kevlar. Dit verhoogt de schuurbestendigheid én de trekkracht. Probeer het zelf maar eens uit!

Tungsten Tubing

De Tungsten Tubing van LCA Tackle is nu al een hit! Deze loodzware tube zorgt er niet alleen voor dat je laatste meters vlak op de bodem liggen, maar beschermt de vis (en je lijn) beter dan ooit te voren. De naam zegt het al, in deze tube zit tungsten verwerkt. Hierdoor volgt je lijn perfect alle contouren van de bodem. De Tungsten Tubing wordt verpakt en verkocht per meter, waardoor je geen overtollige stukken tube meer in je tacklebox houdt. En dat voor slechts €3,50 euro!

De Tungsten Tubing houdt je lijn strak op de bodem…

…en biedt extra bescherming voor zowel je lijn als de vis!

Force Range

De FSC-25 en de Tungsten tube zijn onderdeel van de Force Range. Deze range is speciaal ontwikkeld voor het zwaardere werk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vissen op de rivier, op grote kanalen en zeker ook de obstakelvisserij. Deze range is opnieuw uitgebreid, want vanaf nu zijn de FF01 en FF02 haken ook te verkrijgen in de maten 4 en 6. Bekijk ze nu in de webshop!

Deze dikdradige haken zijn niet alleen extra sterk maar ook vlijmscherp!

Knot Puller

Als dit nog niet genoeg is, brengt LCA ook een nieuwe Knot Puller op de markt. De Knot Puller is een bekende tool die in elke tacklebox past. Met de Knot Puller kun je je onderlijn flink op spanning brengen om je knopen strak te trekken. De Knot Puller worden per twee stuks verkocht voor slechts €3,50!

Deze handige tools mogen zeker niet ontbreken in je tacklebox!

Video

In deze video laat Vinod Nanhoe de FSC-25 en de Tungsten Tubing uitgebreid zien aan de waterkant. Ook worden er nog een tweetal prachtige vissen gevangen met behulp van de nieuwe producten! Check de video hieronder.

Het complete assortiment van LCA Tackle is te verkrijgen bij de betere hengelsportzaken of bezoek onze vernieuwde webshop. Tot aan het water!

Vinod Nanhoe


Voor meer informatie over de producten van LCA Tackle kun je terecht op de website en de Facebookpagina. Wil je de producten direct heel voordelig aanschaffen? Surf dan naar www.lcatackle.com!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe