Nieuwe superaanbieding bij De Tacklebox

KWO Redactie

Na het succes van vorige week pakt De Tacklebox ook deze week uit met twee spectaculaire aanbiedingen. De Trakker RLX 6-Leg Bedchair is namelijk in de aanbieding van €179,- voor slechts €99,-!

Klik hier voor de ‘bedchair only’ deal

 

Om het nog mooier te maken hebben de boys uit Beilen wederom een combideal voor je gemaakt. De populaire Trakker RLX 6-Leg Bedchair in combinatie met een Big Snooze + Slaapzaak (nieuw model trouwens) koop je nu voor slechts €159,-! Verzendkostenvrij en snel geleverd.

Klik hier voor de bedchair + slaapzak deal

 

Zoals gezegd worden er GEEN VERZENDKOSTEN gerekend en is de levertijd kort, er is immers een voorraad. Toch verwachten de boys van De Tacklebox wel dat er een run op deze bedchairs zal ontstaan. Wacht dus niet te lang met bestellen!

Meer informatie over deze bedchair

De RLX 6-Leg Bedchair is een comfortabel en lichtgewicht bed. Deze stretcher is voorzien van een ergonomisch ontworpen matras, een comfortabel fleece kussen en een sterk lichtgewicht aluminium frame. De 6 verstelbare poten zorgen voor maximale stabiliteit.

Daarnaast biedt het comfortabele matras in combinatie met het 100% vlakke frame een perfect comfort voor je rug en de rest van je lichaam. Met de verstelbare poten positioneer je deze stretcher op iedere stek die je wilt.

Specificaties:

  • 6 verstelbare poten voor maximale stabiliteit.
  • Lichtgewicht aluminium frame
  • Gewicht: 7,7 kg
  • Afmeting: 210x80cm (uitgeklapt)
  • Afmeting: 88x80cm (ingeklapt)

Deze aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Ondanks de grote voorraden verwacht De Tacklebox  een run op deze stretchers dus wees er snel bij. Op=op. Bestellen doe je snel via www.detacklebox.nlEr zijn geen reacties

Voeg je reactie toe