Nog één week om je KWO x TW STEEL te bestellen!

KWO Redactie
KWO-TW-Steel-10-header

Een uniek en custom made horloge ter ere van 20 jaar KWO. Samen met het wereldberoemde horlogemerk TW STEEL kwam dit eerste ‘carpy’ horloge tot stand. Draag hem op al je avonturen, want hij kan tegen een stootje en voor water is hij helemaal niet bang! Nu nog slechts een week te bestellen… daarna NOOIT meer!

De looks van het horloge

Een stoer horloge wat niet misstaat aan de waterkant, dat was ons uitgangspunt toen we met TW STEEL om tafel gingen. Daarom is er gekozen voor een goede army green kleur in combinatie met zwart. Deze kleuren combi zul je verder ook niet tegenkomen in de normale collectie van TW Steel, het is een ‘custom’ kleurencombinatie. We hoefden niet perse op de voorkant een KWO logo, op deze manier kun je hem ook gewoon tijdens je werk etc. dragen. We hebben ervoor gekozen om op de achterkant het 20-jarig KWO logo te graveren. Op deze manier zie je wel dat het een limited edition horloge is.

Karpervissen zit ook in het bloed van TW STEEL

TW STEEL is opgericht door Jordy Cobelens in 2005. Naast een passie voor racen, auto’s en snelle motoren heeft Jordy ook al vanaf jongs af aan een passie voor vissen. In het speciaal voor karpervissen! Daarom is TW STEEL ook de perfecte partner om samen het eerste horloge voor de karpervisser mee te maken! In het interview hieronder hoor je het verhaal van Jordy’s passie en de totstandkoming van dit horloge.

Uiteraard kun je hem niet meer op Carp Zwolle bekijken 😉 Je kunt hem nu wel bestellen in de KWO Shop! Deze pre-sale loopt nog slechts enkele dagen, dus mis je kans niet! Bestel hem direct om verzekerd te zien van dit unieke limited edition KWO horloge!

Klik hier om te bestellenEr zijn geen reacties

Voeg je reactie toe