Nu verkrijgbaar: de Voorjaarspakketten van BFP Baits

KWO Redactie
BFP-Voorjaarspakket-header

Ieder voorjaar stelt BFP Baits een voorjaarspakket samen met voer welke voor deze periode in hun ogen het beste is. De mannen hebben een hoop aas kennis in huis, dus er is goed nagedacht over de samenstelling van deze pakketten. Lees verder om te checken waarom deze voerkeuze voor dit jaargetijde zo goed is.


BFP Baits aan het woord: We hebben een prachtige april maand achter de rug, de watertemperatuur is inmiddels overal goed en zelfs op de diepe zandafgravingen beginnen de vangsten al te komen. Een teken dat we flink aan de bak kunnen om een mooie reeks vissen te landen. De karper heeft na een lange winterperiode en met de aanstaande paaiperiode (sommige wateren lopen voor) een hoop energie verbruikt.

Nu de watertemperaturen stijgen lusten de karpers wel wat bolletjes…

Aas met een hoog percentage aan vetten en eiwitten (vismelen bijv.) doen het erg goed in deze periode. De karper haalt hier immers de nodige voedingstoffen uit. Combineer dit met een sterke instant bol en je spreekt een grote diversiteit aan vissen aan.

BFP eigenaar Bas van den Broek wist, ondanks de drukte, toch een aantal mooie vissen te strikken op zijn eigen aas.

Met de volgende pakketten ben je goed voorbereid, de Fish ’N Tutti is een bol met maar liefst 40% vismeel, hiermee zit je betreft voeding goed. De Sweet Temptation in de voorjaarspakketten zorgen voor de felle instant prikkel. Deze knalgele bol is naast visueel ook zeer attractief doordat we gebruik maken van 3 verschillende alcoholische flavours in de bol. Wat zorgt voor een sterke uitwaseming, ofwel hoge instant prikkel  Zo heb je in één pakket, instant en lange termijn aas. Voer ze door elkaar en je merkt het effect ?

Mix met aas en vang meer!

Voorjaarspakket Small

  • 2,5 kilo Sweet Temptation 15 of 20 mm
  • 2,5 kilo Fish ’N Tutti 15 of 20 mm
  • 1x Pop ups gemengd
Normaal €45,85, nu voor €34,95! Klik hier!

Voorjaarspakket Large

  • 10 kilo Sweet Temptation 15 of 20 mm of gemengd
  • 10 kilo Fish ’N Tutti 15 of 20 mm of gemengd
  • 1x Pop ups gemengd
Normaal €159,55, nu voor €119,95! Klik hier!

 

De voerder kan beter uit de voeten met het Large pakket, en de instant vissen/korte voerden met het Small pakket. Je hebt op deze manier goed voorbereid om direct aan de slag te gaan. Wil je toch nog een extra boost geven aan je aas dan is de Actif-8-tor een aanrader.

Geef je aas een boost met de Actif-8-tor!

Slachtsessie met het voorjaarspakket

BFP klanten Jeroen en Melvin hebben nog een mooie video voor jullie in petto. Begin dit voorjaar voerden de mannen een aantal dagen voor met de Fish ’N Tutti & Sweet Temptation en gelukkig zaten de weersomstandigheden ook mee. Het werd een sessie om nooit meer te vergeten en de boys hebben alles op fraaie wijze op film vastgelegd! Kortom, zak onderuit en geniet van deze movie:


Wil je meer weten over de producten van BFP Baits? Check dan de website en volg ook zeker de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe