Online ticketverkoop Hengelsport- en Botenbeurs 2017 gestart!

KWO Redactie
online-kaartverkoop-gestart-header

De voorbereiding van de zestiende editie van de Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurs Utrecht is in volle gang. Met een oppervlakte van zo’n 20.000 vierkante meter en ruim 160 standhoudens uit heel Europa mag je dit evenement zeker niet missen! Check hieronder wat je kunt verwachten van dit evenement én hoe je kans maakt op een visreis ter waarde van €3000,-!

De beurs van vorig jaar werd spectaculair geopend! Laten we hopen dat we deze dames dit keer opnieuw tegenkomen 😉


Over de beurs

De Hengelsport-en Botenbeurs is al jarenlang een groot succes. Het is een gezellige happening met enorm veel demonstraties en andere interessante activiteiten voor jonge en oud. Daarnaast is het dé plek om de nieuwste hengelsportproducten te zien. Zo weet je zeker dat je op de hoogte bent van alle nieuwtjes uit de hengelsportwereld. Bovendien is er een speciale actie voor de jeugdige visser: de eerste 300 kinderen die binnenkomen krijgen namelijk een gratis hengel uitgereikt!

Als het net zo druk en gezellig wordt als vorig jaar dan kunnen we ons wederop opmaken voor een topbeurs!

Via de website www.hengelsportbeurzen.nl zijn de toegangskaarten nu te bestellen met een korting van maar liefst 25 procent. En alsof dat nog niet genoeg is maak je ook nog eens kans op een geheel verzorgde visreis voor vier personen naar Noorwegen, ter waarde van maar liefst €3.000! Je leest hieronder meer over deze visreis.

Win een visreis

Cordes Travel en Penn bieden in samenwerking met de Hengelsport- en Botenbeurs een visreis naar Noorwegen aan ter waarde van €3.000,-. Bij deze reis kun je gebruik maken van een huis en een visboot op de accommodatie ‘Havferie’ bij Bergen. De winnaars krijgen van Penn ook een prachtige hengel met molen, inclusief gevlochten Spiderwire-lijn! Zeevissen tussen de fjorden en open zee, vissen op pollak, koolvis, kabeljauw, leng, lom en vele andere prachtige vissoorten.

Met drie vrienden volledig verzorgd op avontuur in Noorwegen, wie wil dat nou niet?!

Voor meer informatie en een sfeerimpressie van de reis klik je HIER. Wacht dus niet langer met bestellen van je kaarten en KLIK HIER om meteen naar de kaartverkoop te gaan!

Carpsquare: alles voor de karperfanaat

Op het 4000 m²-tellende karperplein Carpsquare, met vijftig nationale en internationale karpergerelateerde standhouders, kan de karperliefhebber zijn neus ophalen. Carpsquare vormt een centraal onderdeel van de beurs. Dit karperplein is een ‘beurs binnen een beurs’. Je koopt dus één toegangsbewijs voor de hele beurs en daarmee kun je Carpsquare ook bezoeken. De totale beurs krijgt in de Jaarbeurshallen een oppervlak van 20.000 m²!

Of je nu op zoek bent naar aas, hengels, molens, voerboten of bijvoorbeeld een nieuwe dieptemeter, op Carpsquare check je ALLES op het gebied van karpervissen!

De Facebookpagina van Carpsquare moet je ook zeker in de gaten houden. Hier worden namelijk alle nieuwtjes over de beurs gedropt én er worden diverse winacties gehouden! Ben je benieuwd hoe het er vorig jaar aan toe ging? Check HIER een fotoverslag en een brute aftermovie van Carpsquare 2016. We zien jullie graag terugkomen!

Uiteraard is het KWO Team ook weer van de partij op Carpsquare!

Facts op een rijtje

De belangrijkste info over deze beurs nog oven op een rijtje:

  • Waar: Jaarbeurs Utrecht, Van Zijstweg 21, 3521 AB (P3)
  • Wanneer: vrijdag 1 december t/m zondag 3 december 2017
  • Openingstijden: dagelijks van 10:00-17:00 uur
  • Online boeking met € 3,- korting én kans op een visreis!
  • 160 internationale hengelsportbedrijven
  • 20.000 m² beursoppervlak
  • Grootste hengelsportbeurs van Europa
  • Website: www.hengelsportbeurzen.nl
  • Facebookpagina’s: Hengelsport- en Visbotenbeurs en Carpsquare
Klik hier om je tickets te bestellen

 Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe