Open dagen met 15% korting op het gehele assortiment bij Fauna Hengelsport!

KWO Redactie

Dit weekend begint voor Fauna Hengelsport officieel het hoogseizoen. Om deze periode een beetje feestelijk in te luiden kun je vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 mei zowel in de winkel, als in de webshop profiteren van 15% directe kassakorting op het gehele assortiment!

Kortom, bezoek deze MEGA STORE aan de Oeverkruid 20 te Raamsdonksveer voor het beste advies op maat! Op vrijdag geopend van 9 tot 21 uur en op zaterdag en zondag van 9 tot 17 uur! Uiteraard kun je op alle dagen (24 uur per dag) je slag slaan in de webshop!

Tijdens de 3 kortingsdagen zijn er pro-staffers aanwezig van grote merken als CC Moore, Korda, Nash, Strategy, Ashima, ESP en PB Products.

Bezoek de webshop, klik hier!

DE GROOTSTE IN DE BENELUX

Fauna hengelsport is nu de grootste en meest complete hengelsportspeciaalzaak van de hele Benelux. Kun je jouw lievelingsproduct niet vinden in Raamsdonksveer? Dan wordt het waarschijnlijk niet meer gemaakt  ?  Bekijk hieronder het toffe filmpje van de feestelijke opening van vorig jaar, zo krijg je meteen een goede indruk hoe gigantisch deze hengelsportzaak wel niet is!

Met maar liefst 2200m² aan winkeloppervlak is Fauna een waar paradijs voor de hengelsporter.

De filosofie van de ondernemers achter Fauna is als volgt: “We willen een complete hengelsportbeleving aan de klant aanbieden. Hier horen bij: een enorm assortiment met alle topmerken, een eigen catering en een grote kinderspeelhoek. Een bezoek aan Fauna Hengelsport moet aanvoelen als een dagje uit!”

In de ‘Fishing Lodge’ kun je genieten van een lekkere maaltijd, een drankje of een snelle hap.

Shop-in-shop

Dat Fauna een trendsetter is blijkt eens te meer door het gegeven dat ze het ‘shop-in-shop’ concept uitrollen in de hengelsport. Het idee is simpel: binnen de muren van Fauna kun je van diverse bedrijven hun HELE assortiment terugvinden. Voor de karpervissers hebben we het onder andere over Korda, Trakker, Nash, JRC en Strategy.

Diverse firma’s hebben een shop-in-shop in de nieuwe Fauna Hengelsport.

Verder zijn natuurlijk alle bekende karpermerken present in de nieuwe mega store. Vooral op het gebied van karperaas pakken de boys van Fauna serieus uit. Van pop-ups tot freezerbaits en van stickmixen tot de meest attractieve liquids: Fauna heeft het liggen. Denk aan vrijwel het gehele pakket van CC Moore, Sticky Baits, Mainline, Nash en het 100% Hollandse TTB Baits!

Karperaas tot zover je kunt kijken…

Je vindt de megastore van Fauna Hengelsport in Raamsdonksveer, tussen Gorinchem en Breda. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de website. Volg Fauna Hengelsport ook op Facebook en Instagram!

Van hengels tot tenten en van aas tot luggage… Bij Fauna is ALLES op voorraad!


Fauna Hengelsport
Oeverkruid 20
4941 VV Raamsdonksveer
tel: +31 (0) 162 – 51 33 08
info@hengelsportfauna.nl
www.hengelsportfauna.nl

Tot aankomend weekend! 😉Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe