Originals Black Friday Weekend met 20% KORTING

KWO Redactie
Originals-Black-Friday-header

Whoop, whoop! Moet jij nog jouw winteraas kopen? Of wellicht alvast je karpersnoepjes voor het nieuwe seizoen regelen? Doe dit dan de komende 3 dagen bij Originals. Tijdens het ‘Black Friday Weekend’ profiteer je namelijk van 20% korting op het hele assortiment!

Scoor nu Originals aas met 20% korting

 

Originals frontman Martin Post heeft een extreem najaar achter de rug!

Vernieuwde Milky Banana!

Black Friday Weekend is voor Originals dit jaar trouwens extra speciaal omdat de vernieuwde Milky Banana Boilie voor het eerst verkrijgbaar is en ook nog eens in de diameters 12MM, 15MM en 20MM!

Jaja, je leest het goed. Achter de schermen zijn de aasmakers van dit Nederlandse aasmerk afgelopen maanden druk bezig geweest met een upgrade voor de Milky Banana Boilie. Door vernieuwde technieken en inzichten zijn ze er in geslaagd om een aantal subtiele maar belangrijke aanpassingen te doen. Door een flinke dosis extra melkpoeder, een extreem snelle suiker een verbeterde smaak en een boost van vitamines & mineralen, zijn ze er in geslaagd om de instant vangkracht van dit winteraas nog beter te maken!

Je profiteert van vrijdag 23 tot en met zondag 25 november van 20% korting op het hele assortiment. Wil je nog snel een flinke portie aas inslaan? Dan is dit je kans. Ga snel naar de webshop www.original-boilies.com en profiteer van deze vette korting!

Ga jij achter de winterkarpers aan? Doe het met de bollen van Originals!

Scoor nu Originals aas met 20% korting

 


Voor meer info over de producten van Originals Boilies check je uiteraard hun website. Volg ook de Originals Facebookpagina en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en strakke deals!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe