Originals Seizoensaftrap: 20% kortingsdagen!

KWO Redactie
Originals Martin Post header

In navolging van de seizoensaftrap van De Tacklebox profiteer je dit weekend ook bij Originals van dikke kortingen. In de webshop van dit Nederlandse aasmerk scoor je vanaf vrijdag 1 maart tot en met dinsdag 5 maart maar liefst 20% korting op het gehele assortiment*. Hét moment om een voorraad in te slaan voor de komende periode!

Profiteer in de webshop van Originals oa. van 20% korting op de extreem populaire Krill Caramel Range!


Originals vertelt: Wil je kennismaken met onze populaire producten zoals de nieuwe Quick Response Pellets, de 14 mm Amino Food Pop-ups, producten uit de Krill Caramel Range of wil je gewoon even flink wat aas inslaan? Dan is het een perfect moment! Bestellen doe je vanuit je luie stoel en het aas staat al binnen enkele dagen bij je op de stoep. Speciaal voor dit weekend hebben we onze voorraad vergroot met extra Krill Caramel Boilies dus je kunt zoveel bestellen als je wilt.

Ook onze eigen Mark Hofman wist afgelopen jaar dikke bakken te vangen op de Krill Caramel Range (waaronder deze 30 kg+ spiegel).

Voordelig je aas shoppen? Profiteer van 20% korting op het gehele assortiment vanaf vrijdag 1 maart tot en met dinsdag 5 maart in de webshop van Originals.

*uitgezonderd bestaande deals en niet in combinatie met kortingscodes.

KLIK HIER OM NAAR DE WEBSHOP TE GAAN!


Meer weten over het aas van Originals? Bekijk dan de website en check ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe