Originals Seizoensaftrap: 20% kortingsdagen!

KWO Redactie
originals-header

In navolging van de seizoensaftrap van De Tacklebox profiteer je dit weekend ook bij Originals van dikke kortingen. In de webshop van dit jonge aasmerk scoor je van donderdag 1 maart tot en met dinsdag 6 maart maar liefst 20% korting op het gehele assortiment. Hét moment om een voorraad in te slaan voor de komende periode!

Originals wintertip: de nieuwe Quick Response Pellets, ideaal voor de visserij bij lage watertemperaturen!

Originals vertelt: Wil je kennismaken met populaire producten zoals de nieuwe Quick Response Pellets, de 14MM Amino Food Pop-ups, producten uit de Maple Pistache Range of wil je gewoon even flink wat aas inslaan? Dan is het een perfect moment! Bestellen doe je vanuit je luie stoel en het aas staat al binnen enkele dagen bij je op de stoep.

De Maple Pistache range blijkt vooral op lastige en druk beviste wateren goed te werken.

Voordelig je aas shoppen? Profiteer van 20% korting op het gehele assortiment vanaf donderdag 1 maart tot en met dinsdag 6 maart in de webshop van Originals, KLIK HIER OM NAAR DE WEBSHOP TE GAAN!

*uitgezonderd bestaande deals en niet in combinatie met kortingscodes.

HET TEAM VAN ORIGINALS


Voor meer info over de producten van Originals check je de website. Volg ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe