Over een paar dagen geven we 100 prijzen weg. Lees hier hoe & waarop je kans maakt!

KWO Redactie
https://karperwereld.nl/wp-content/uploads/2015/02/kwo-mega-actie-header-2-1050x496.jpg

Over een paar dagen gaan we 100 KWO’ers blij maken met een vette prijs! Met €11.050 in waarde is dit de grootste actie die we OOIT op KWO gedaan hebben! Check hieronder wat je kunt winnen en HOE je (extra) kans maakt tijdens de grote LIVE trekking op woensdag 21 februari…

Hoe kun je winnen?

Laten we beginnen met het belangrijkste… namelijk hoe ook jij kans kunt maken! Simpeler wordt het niet: het enige wat je hoeft te hebben is een KWO Membership. Je hoeft niks te delen, te liken of te beantwoorden. Nee, je hoeft alleen maar een KWO Jaar of Maand Membership te hebben. Heb je deze nog niet? Twijfel niet langer en meld je nu aan vanaf €4,95. Je krijgt dan direct toegang tot alle video’s, artikelen en prijzen van de KWO Community!

Tussen de prijzen bevinden zich onder andere beetmelders, een voerboot én een bivvy!

Activeer hier je KWO Membrship & maak direct kans

 

Als je al KWO Member bent, of als je zometeen je KWO Membership afsluit, kun je jouw eigen kansen vergroten. Als er namelijk vismaten via jou KWO Member worden gaat jouw naam extra de pot in. Lees hier de 3 SIMPELE STAPPEN om meer kans te maken.

Je hebt tot woensdag 21 februari 19.00 uur om je KWO Membership af te sluiten voor deze actie!

Wat je kunt winnen…

Jullie staan natuurlijk te popelen om te zien wat er te winnen valt, dus we houden jullie niet langer op 😉 Hieronder check je de complete prijzenpot!

  • Navigator Baitboat met led en batterij indicator –  €1.400,-
  • Raptorboats pakket (boot, electromotor, accessoires) – €750,-
  • Trakker Tempest Composite Bivvy + overwrap – €750,-
  • Set van 3 handgebouwde RG karperhengels ‘KWO Special’ – €1.050,-
  • Set van 3x Nash R3 beetmelders + ontvanger – €550,-
  • 2x 50 kilo KWO Special boilies – €1.000,-
  • 2x een midweek vissen op een nieuw water in België van The Carp Specialist – €700,-
  • 3x CC MOORE Tuna pakket – €450,-
  • 88x €50 shoptegoed voor de KWO Webshop – €4.400,-

In totaal gaan we dus 100 Members blij maken met een super toffe prijs! De totale waarde van de winactie is maar liefst:

€11.050!

Activeer hier je KWO Membrship & maak direct kans


1. Navigator Baitboat met led en batterij indicator

Kaboemmm! Hier zullen de harten van veel karpervissers sneller van gaan kloppen. Althans, die van ons toch zeker! Dat de Navigator een klasseboot is hoeven we jullie niet te vertellen en we zijn dan ook blij dat we er wederom eentje mogen weggeven. Deze spiksplinter nieuwe boot, inclusief led en batterij indicator, heeft een waarde van €1.400,- en kan binnenkort van jou zijn!


2. Raptorboats pakket (boot + motor + waadpak)

Het Raptor pakket bestaat uit een 2 meter fast boot, een 45 lbs 12 volt motor, een waadpak én een quick release boei. In totaal heeft dit pakket een waarde van bijna €750,-. Over de kwaliteit van de Raptor boten kunnen we kort zijn: die is fenomenaal! Met deze gave set kun je meteen naar de waterkant trekken en achter de vissen aan gaan.

Activeer hier je KWO Membership


3. Trakker Tempest Composite Bivvy + Overwrap

Ongetwijfeld één van de bekendste merken in de karperscene: Trakker. Met hun kwalitatieve producten maken ze al jarenlang duizenden vissers blij, en daar mogen wij nu ook aan bijdragen! In de prijzenpot zit namelijk een Tempest Composite Bivvy, inclusief overwrap. Deze tent is supersnel op te zetten en daarom zeer geschikt voor de mobiele visser. Dankzij de winterskin kun je echter ook comfortabel en warm blijven bij de langere sessies!

De Composite Bivvy is snel op te zetten…

…dankzij het unieke Trakker mechanisme!


4. Set van drie handgebouwde RG karperhengels

Speciaal voor deze mega winactie mogen we drie handgebouwde ‘KWO-Special’ RG karperhengels weggeven. De 10ft. bij 2,5lbs hengels zijn gebouwd door niemand minder dan Robert Grootenboer van RG-Fish en de set heeft een waarde van €1050,-! Robert heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot expert op het gebied van hengelbouw en de speciale KWO Special hengels zijn gemaakt worden van de allerbeste materialen die er te vinden zijn. Die wil jij toch ook winnen?!

Activeer hier je KWO Membership


5. Set van 3x Nash R3 beetmelders + ontvanger

Bij een karpergerelateerde winactie horen natuurlijk ook beetmelders. Bij de winactie kun je drie Nash Siren R3 beetmelders winnen, inclusief ontvanger! De R3’s zijn compacte en sterke beetmelders, waardoor ze goed zijn opgewassen tegen een stootje of een hevige regenbui. Op de bovenkant van de beetmelder zitten snagears, die ervoor zorgen dat je hengel niet snel uit je beetmelder wordt getrokken. Verder beschikt de R3 over de mogelijkheid om de gevoeligheid, de toon én het volume aan te passen. Kortom: een prachtige beetmelder die jarenlang al je aanbeten kan doorgeven! Deze set heeft een waarde van €550,- en krijgt op 21 februari een nieuwe eigenaar 😉


6. 2x 50 kilo KWO Specials

Een belangrijk onderdeel bij het karpervissen is natuurlijk je aas. Zonder het juiste aas kun je immers geen karpers vangen! Om die reden gaan we twee members blij maken met maar liefst 50 kilo KWO Specials. Dit kwalitatieve aasje is gemaakt in samenwerking met Nashbait baas Gary Bayes en is voorzien van hoge kwaliteit ingrediënten, waaronder bijna 50% rivierkreeftmeel! Met deze bol ben je verzekerd van een hoge instant actie en daarnaast is de bol ook zeer geschikt voor de langere voercampagnes.

Activeer hier je KWO Membership


7. 2x midweek vissen via The Carp Specialist

Misschien wel het bekendste vakantiebureau in de karperscene is The Carp Specialist. Dit professionele bedrijf, onder leiding van Bas van Klaveren, biedt maar liefst 45 wateren aan in vijf verschillende landen. Tot nu toe waren er twee betaalwateren in België, maar daar komt binnenkort een nieuw water bij. Voor dit nieuwe water mogen wij twee midweek-tickets weggeven! Binnenkort wordt de naam en de locatie van het water bekend gemaakt, uiteraard laten we dit dan ook aan jullie weten! Voorlopig blijft dit nog even mysterieus 🙂

The Carp Specialist heeft een fantastisch gamma aan wateren en heel binnenkort komt er een Belgische bestemming bij!


8. 3x CC MOORE Tuna pakket

Naast de KWO Specials mogen we ook drie aaspakketten van CC MOORE weggeven. Deze aaspakketten zijn in de beroemde ‘Pacific Tuna‘ smaak en bestaan uit 10 kilo boilies, pop-ups, een dip en een baitspray. De totale waarde van dit pakket bedraagt €150,-! Menig karper viel al voor dit aasje, dus wie weet vang jij binnenkort wel jouw targetvis op deze fantastische bol!


9. 88x 50 euro shoptegoed voor de KWO Webshop

We sluiten de prijzenreeks af met een bizarre stapel aan shoptegoed bonnen. Maar liefst 88 members gaan we blij maken met een shoptegoed van €50 die te besteden is in de KWO Webshop. Dat is dus maar liefst €4.400,- aan shoptegoed dat we weggeven! De vetste broeken, t-shirts, hoodies, jassen en ga zo maar door scoor je in de KWO Webshop, en daarnaast hebben we een speciale range voor de vrouwelijke vissers onder ons én voor de kids. Zo weet je dus zeker dat je een kledingstuk gaat vinden dat bij jou past!

Dat waren ze! €11.050 aan prijzen in totaal. Wil je kans maken op één van deze fantastische prijzen? Klik dan op de button hieronder om je aan te melden!

Meld je hier aan als member


KWO Community – Het membership van nu én de toekomst

Met de KWO Community willen wij jou inspireren, entertainen en je verder helpen in jouw visserij. Met het KWO Membership heb je toegang tot een grote bron aan informatie en entertainment (die elke week verder wordt uitgebreid). Zie het als een karpermagazine, maar dan altijd en overal bereikbaarzonder advertenties, met video’s, films en zonder sluikreclame… Bij ons alleen de échte verhalen en technieken van de meest succesvolle vissers!

Hopelijk is alles duidelijk zo! Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn dan horen we het graag! Mail ze naar info@karperwereld.nl en je krijgt zo snel mogelijk een reactie. Tot op de KWO Community!

Activeer hier je KWO Membership & maak direct kans

KWO Redactie


Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe