Pak je kans: verlengde Carp Zwolle korting bij Pioneer Baits!

KWO Redactie
pioneer-baits-advertorial-header

Na een geslaagde 25e editie van Carp Zwolle hebben de mannen van Pioneer Baits goed nieuws: de speciale korting die tijdens de beurs van kracht was, is nog tot 28 februari geldig! Ben je nog op zoek naar aantrekkelijk geprijsd aas, bekijk dan zeker het aanbod van deze firma. In deze update vertellen de mannen meer over de actie! 


Het was een bijzonder geslaagde beurs voor de Pioneer Baits mannen!

Pioneer Baits aan het woord: Carp Zwolle is achter de rug en wat een geweldige reacties en feedback hebben we mogen ontvangen! Goed en leuk om elkaar face to face te kunnen zien, daar is zo’n beurs ook altijd goed voor. Alle Nederlanders, Belgen en Duitsers: dank ook voor alle geweldige vangstverhalen en foto’s die jullie met ons wilden delen! We blijven hard ons best doen om onze kwaliteit en klantvriendelijkheid op een zo hoog mogelijk peil te houden. Voor hen die we niet op de beurs hebben mogen begroeten is er tot en met 28 februari aanstaande nog de mogelijkheid om in onze webshop te profiteren van de beursaanbiedingen!

Er werd gretig gebruik gemaakt van de beursaanbiedingen!

Profiteer dus nog snel van de korting die je op onze ‘Winter Special’ krijgt! Een boilie met bijproducten die het bijzonder goed doen in de winterse periode. Niet voor niets behoort dit aas sinds uitbrengen tot de bestverkopende van ons assortiment in de koude maanden! Perfect dus ook om het voorjaar mee op te starten. Let op: zolang de voorraad strekt!

Dennis Scherjon wist al succes te boeken met de Winterspecials!

Natuurlijk kun je ook kiezen voor één van onze andere succesvolle producten EN scoor je tot ruim 25% korting op boilies, haakaas en baitsoaks! Check hieronder hoeveel korting je kunt scoren op je favoriete boilie, Chopz, haakaas en/of baitsoaks. Of probeer gewoon eens wat nieuws uit! 😉

In dit overzicht check je alle beursknallers. Profiteer nog tot 28 februari!

Extra: verlenging introductiepakket

Wegens de vraag na afloop van de vorige beurseditie hebben we besloten dit jaar ook het succesvolle introductiepakket nog even door te laten lopen. Deze is dus tot en met 28 februari te verkrijgen in onze webshop! Een introductiepakket scoor je voor slechts €15,00. Bij dit pakket kun je kiezen uit een 2,5 kilo zak boilies of Chopz én een pot pop-ups óf featherweights óf wafters óf 250 ml flesje baitsoak naar keuze. Dit introductie pakket kost je slechts €15,00 in plaats van de gebruikelijke €24,45. Profiteer dus snel!

Scoor bijvoorbeeld het Purple Haze intropakket!

Aftermovie

Bekijk hieronder de aftermovie van de zeer geslaagde Carp Zwolle beurs vanuit onze stand. We zien jullie hopelijk volgend jaar terug!


Voor meer informatie over de producten van Pioneer Baits bekijk je de website. Vergeet daarnaast niet om de Facebookpagina in de gaten te houden om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe