Pecky’s Blog – De zig op koud water

Darrell Peck
https://karperwereld.nl/wp-content/uploads/2017/12/darrell-peck-blog-zig-rig-winter-header-1050x709.jpg

In zijn vorige blog lazen we dat Darrell Peck bijna vader werd. Inmiddels is het zo ver en heeft DP een tweeling gekregen! Om die reden wordt er minder gevist en duikt Darrell in een ander interessant onderwerp: zigvissen in koude omstandigheden. Het zigvissen heeft deze Engelse baas al enorm veel succes en inzichten gebracht, en in deze blog deelt hij zijn ervaring met ons...


Het is eindelijk zo ver: Natalie en ik zijn officieel ouders geworden! Op 24-10-2017 mochten wij Harry en Isabella Peck verwelkomen in ons gezin. Het was een emotionele tijd en ik zal niet ontkennen dat er wat traantjes werden weggepinkt bij de geboorte. Gelukkig maken de beide baby’s en hun moeder het goed. Het is wel even wennen aan die nieuwe gezinssituatie thuis!

In één klap werd het gezin van twee verdubbeld naar vier gezinsleden!

Het is een vreemd gevoel. Ik heb verantwoordelijkheden altijd een beetje ontweken, en nu heb ik ineens de ultieme verantwoordelijkheid genomen. Het is ook voor het eerst in mijn leven dat ik me bijna schuldig voel als ik alleen al denk aan vissen. Gelukkig zijn Natalie’s ouders enorm hulpvaardig en zal hun hulp de komende jaren nog goed van pas komen.

Ik voel me bijna schuldig als ik alleen al denk aan vissen...

Ziggen op koud water

Zoals je je wel kunt voorstellen heb ik weinig gevist in de afgelopen drie weken. Dat betekent echt niet dat ik helemaal niet ben geweest! Ik heb hier en daar een paar korte sessies gedaan, als Natalie’s moeder bij Natalie was. Ik bewaar die avonturen voor het volgende stuk, dit omdat de KWO Boys me hebben gevraagd om wat te schrijven over een actueel onderwerp waar ik veel van weet: namelijk het zig vissen op koud water.

Bij deze weersomstandigheden is een zig-rig wellicht niet het eerste waar je aan denkt. Darrell spoort je echter aan om het toch eens te proberen!

Ben je al KWO Member? Log dan hieronder in