Pecky’s Blog – Herfst op het Bayeswater

Darrell Peck
https://karperwereld.nl/wp-content/uploads/2017/10/darrell-peck-oktober-header-1050x700.jpg

In zijn vorige blog gaf vaste KWO blogger en fanatieke visser Darrell Peck al flink gas in eigen land. Waar hij in zijn vorige blog vertelde over het syndicaat, zoekt hij de visserij nu dichterbij huis op zijn thuiswater genaamd 'Bayeswater'. De bevalling van zijn Natalie komt steeds dichterbij, dus er moet nog even maximaal gevist worden!


Darrell aan het woord: Het is 22 oktober nu ik dit verhaal zit te typen. De tweeling is morgen over een week uitgerekend en daardoor realiseer ik me wat een egoïstische eikel ik ben geweest. Ik heb zoveel gevist sinds Natalie zwanger is! Ik herinner me het voorjaar, toen we net hoorden van de zwangerschap, dat ik besloot om volgas te gaan voor die ‘Black Mirror’ in Nederland. Gelukkig duurde het vangen van die vis minder lang dan verwacht, maar sinds die tijd dwaalde ik overal rond... Telkens achter de vissen aan!

darrell-peck-the-black-mirror-14

De Black Mirror is een vis die Darrell nooit zal vergeten...

Ik heb een paar sessies op Sandhurst (Yately) gevist, een paar sessies op de Belgische kanalen, ongeveer acht sessies op het obstakelrijke meer dat nu een syndicaat is geworden en de laatste vier weken ben ik weer actief op Bayeswater. Ik moet echt de meest begripvolle vrouw ter wereld hebben! Echter begrijp ik wel dat er in de nabije toekomst (een stuk) minder gevist kan worden.

Het is duidelijk dat Darrell flink druk is geweest in het afgelopen jaar, en zeker niet zonder succes!

Vervolg op de dertigers

Ben je al KWO Member? Log dan hieronder in