Random Select 3 – Bazenvideo over de riviervisserij!

KWO Redactie
cuyten-boilies-random-select-3-1

Oefff, het PARELTJE  van een video dat we nu voor jullie klaar hebben staan is wel echt zéér fraai. We wisten al dat de mannen achter Cuyten Boilies getalenteerde videomakers waren, en Random Select #3 bevestigt dit nogmaals! Geniet van een uniek stukje riviervisserij in de Benelux middels schitterende (drone) beelden en hele fraaie vangsten. Voor meer moois check je ook zeker YouTube kanaal van deze vissers!

Onderstaande video is deel 3 in de ‘Random Select’ reeks, eentje om niet te missen:

Dat was genieten of niet? Zulke video’s komen niet wekelijks voorbij. Misschien is dat ook maar goed: dan blijft het bijzonder!

Avonturen beleef je niet thuis op de bank, maar op ‘the bank’ 😉

De eerste twee deel van Random Select konden jullie eerder al bekijken, maar mocht je deze pareltjes gemist hebben, check ze dan hieronder!

Must see: Running Water

Nu we toch jullie aandacht hebben willen we jullie ook het laatste deel van ‘Running Water’ voorschotelen. Check ge-wel-dige filmshots van o.a. de grote Nederlandse rivieren en de Belgische Maas! Dikke vissen, harde runs en zieke timelapses… Het komt allemaal voorbij!

Voor meer informatie check je de website, volg je de Facebook en Instagram pagina en check je dus regelmatig het YouTube kanaal! Stay tuned!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe