Scoor 20% korting bij Originals van 26 t/m 29 oktober!

KWO Redactie
originals-20-procent-korting

In navolging van de Snertdagen bij De Tacklebox ontvang je dit weekend ook bij Originals maar liefst 20% korting op het gehele assortiment. Je scoort de korting zelfs 4 dagen van 26 tot en met 29 oktober. Wil jij je aasvoorraad voor je najaarscampagne nog snel aanvullen of alvast je winteraas inslaan voor de koude maanden? Dan is dit het perfecte moment om eens flink te gaan shoppen bij Originals!

Frontman Martin Post en onze eigen MH wisten vorige week nog enkele serieuze bakken te vangen met de Originals Boilies.

De 20% korting is geldig op alle producten uit het assortiment van Originals. Naast de 5 soorten boilies dus OOK op alle bijpassende additieven zoals de unieke Amino Boosters, High Concentrated Amino Triggers en de Baitsprays. Daarnaast ook op de populaire Amino Pop-ups met een zeer goed drijfvermogen en alle Pellets waaronder de snel oplosbare Quick-response pellets.

De populariteit van Originals wordt steeds groter in zowel Nederland als België en Duitsland. Dus wil je eens kennis maken met deze gave producten of voordelig jouw favoriete aas inslaan, shop dan van vrijdag tot en met maandag met 20% korting in de webshop van Originals of bij De Tacklebox in Beilen waar je meteen een heerlijke kop snert kan scoren.

Kortom, profiteer van 26 tot en met 29 oktober in de webshop op www.original-boilies.com van maar liefst 20% korting op het gehele assortiment.

De Quick response pellets uit de Krill Caramel range zorgen voor een heftige voedselprikkel waar de koppen van de karpers door naar beneden gaan.

Scoor de korting in de Originals webshop!


Voor meer info over de producten van Originals Boilies check je uiteraard hun website. Volg ook de Originals Facebookpagina en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en strakke deals!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe