Scoor DIT WEEKEND 20% korting bij Originals

KWO Redactie
Foto 1.

In navolging van de Snertdagen bij De Tacklebox ontvang je dit weekend ook in de webshop van Originals maar liefst 20% korting op het gehele assortiment. Je scoort de korting aankomende vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 november. Wil jij je aasvoorraad voor je najaarscampagne nog even snel aanvullen, of wil je alvast speciaal winteraas inslaan voor aankomende winter? Originals heeft wat je zoekt en dit is het perfecte moment om eens flink te gaan shoppen!

Originals frontman Martin Post kan terugkijken op een aantal succesvolle maanden!

De 20% korting is geldig op de 4 reguliere First Choice smaken Scopex, Maple Pistache, Liver Squid en Milky Banana. Ook de unieke High Concentrated Amino Triggers, de Amino Boosters en de Amino Baitsprays zijn dit weekend tegen zeer scherpe tarieven verkrijgbaar. Of wat dacht je van de populaire Amino Food Pop-ups! Deze Pop-ups kennen een zeer goed drijfvermogen, zijn voorzien van een extreem hoge concentratie vloeibare eetlustopwekkers die in de pop-upmix wordt gedraaid en ze zijn perfect rond. De populariteit van de Pop-up Range van Originals lijkt steeds groter te worden. Dus wil je eens kennis maken met deze gave producten, sla dan dit weekend je slag in de webshop van dit Nederlandse aasmerk.

Profiteer dit weekend in de webshop www.original-boilies.com van maar liefst 20% korting op het gehele assortiment.Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe