Sla Pro Fishing Simulator nu aan de haak op PlayStation 4, Xbox One en Steam

KWO Redactie
pro-fishing-simulator-video-game-header

Vissen op een bruut bosmeer, een hagelwit strand of in een urban omgeving op tientallen vissoorten… Een droom voor vele vissers maar vrijwel niemand die het kan realiseren. In real life dan, want voor de virtuele vissers is er nu Pro Fishing Simulator: de beste game ooit gemaakt om digitaal te hengelen!

Wie zou er niet een hengeltje willen uitwerpen in zo’n decor?

Nieuwsgierig? Check dan als eerste de trailer van deze zeer realistische game waarbij je zelf een complete visuitrusting kunt opbouwen, deze kunt tunen en daarmee op jacht gaat naar een monsterkarper of een legendarische tonijn! Uiteraard kun je continu je skills verbeteren zodat je uiteindelijk de #koning van de game wordt!

Een aantal opvallende feitjes over Pro Fishing Simulator:

  • 9 visgebieden, gebaseerd op echte plaatsen over de hele wereld – van Corsica tot het Zwarte Woud en zelfs Colorado en Japan
  • Meer dan 6 vistechnieken: drijven op dobber, vliegvissen, lijnvissen, poolvissen, bodemvissen en bootvissen
  • Meer dan 79 vissoorten met realistisch gedrag
  • Honderden uitrustingsstukken van officiële merken: 13 Fishing, JMC, Vision, Lew’s, KastKing,Outcast, Sea Eagle and Strike King
  • Tutorials met alle informatie over de soorten vissen en meer dan 100 uitdagingen
  • Wekelijkse en seizoensgebonden uitdagingen, met wereldwijde ranglijsten.

Speel de game op je PlayStation 4, Xbox One of Steam spelcomputer.

Met Pro Fishing Simulator ontdek je dus de mooiste plekjes ter wereld om je hengel uit te werpen en kun je jacht maken op vissoorten die je nooit in de Benelux zou vangen. Uiteraard is de game voorzien van de mogelijkheid om tegen je vrienden óf tegen andere vissers (uit heel de wereld) te vissen! Durf jij de challenge aan?

Vang unieke vissoorten… 

…in decors om verliefd op te worden!

De game is sinds eind november op de markt en een veelgehoorde omschrijving is:

The next best thing to real fishing!

Wil je een voorproefje? Zien hoe de game er uit ziet in gebruik? Check dan onderstaande game-video van de bekende YouTuber ‘Vlad Lime Game’. Hij geeft je een tour door de game tijdens het spelen. De video geeft je een goede indruk van de graphics, de opzet van de game en van het spelplezier (dat is natuurlijk het belangrijkste).

Wil je Pro Fishing Simulator zelf gaan spelen? Download hem dan in de Steam Store of koop de game bij Bol.com.

Over de ontwikkelaars: Bigben in samenwerking met Sanuk

Bigben is een grote videogame-uitgever en ontwerper en distributeur van smartphone-/game-accessoires en audioproducten. De bedrijvengroep, die algemene erkenning geniet vanwege haar capaciteiten op het gebied van innovatie en creatie, wil Europees marktleider worden in al deze bedrijfssegmenten. Bezoek de website voor meer informatie en volg de Bigben Facebookpage voor het laatste nieuws.

Waan jezelf in een andere wereld terwijl je jouw droomvissen achterna zit.

Sanuk Games is een kleine studio met een team aan ervaren programmeurs, artiesten en designers. Zij ontwikkelen casual en midcore games voor alle platformen, sommige ontwikkeld voor 3rd party uitgevers en sommige games worden zelf uitgegeven. Sanuk neemt ook het porten van huidige games onder handen alsook eigen originele creaties.Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe