Sportex hoofdsponsor van de Casting Games op de Benelux Carp Qualifier

KWO Redactie
sportex-hoofdsponsor-casting-games-carp-qualifier-header1

Vanaf zaterdag 30 september strijkt de Benelux Carp Qualifier neer aan de Paalse Plas in België. Bij dit evenement kunnen drie teams een felbegeerd ticket voor de World Carp Classic in 2018 winnen, maar er zijn ook vele andere prijzen. Zo worden er o.a. de zogenaamde ‘Casting Games’ gehouden, met niemand minder dan Sportex als hoofdsponsor!


De deelnemers van de BCQ van vorig jaar doen dit jaar mee aan de WCC op Lac de Madine!

Voordat de wedstrijd start op zondag 1 oktober, worden er nog verschillende andere activiteiten georganiseerd. Zo zien we in de agenda van de BCQ staan dat er op zaterdag 30 september de zogenaamde ‘Casting Games’ worden gehouden. Bij deze activiteit wordt er, zoals de naam al doet vermoeden, flink gesmeten met een aantal hengels. In de onderstaande video zie je hoe dat er vorig jaar aan toe ging. Deze deelnemer wist nét geen prijs te scoren 😉

Sportex

In de video is duidelijk te zien hoe de Casting Games het maximale vergen van de hengel. De hengels voor de Casting Games worden verzorgd door niemand minder dan Sportex! Sportex is een Duitse fabrikant van topkwaliteit hengels, die in Nederland geïmporteerd en verkocht worden door Leonard Sports. In de webshop van Leonard Sports kun je Sportex hengels terugvinden voor zowel karpervissers, roofvissers, witvissers, meervalvissers, zeevissers én forelvissers. Een zeer uitgebreid assortiment dus!

Sportex hengels worden gebouwd van de allerbeste componenten die er bestaan!

Wat maakt Sportex zo uniek?

Al tientallen jaren ontwerpt en bouwt Sportex de meest fantastische hengels. De hengels worden gebouwd en afgewerkt met de allerbeste materialen volgende de hoogst mogelijke standaard. Alleen het beste is goed genoeg!

Een soepele hengel met een sterke ruggegraat…

…dat is waar de Sportex hengels voor staan!

Er wordt bij Sportex met de meest hoogwaardige carbonvezels gewerkt en dankzij de zelfontworpen HT-Cross Winding techniek weet Sportex haar hengels niet alleen sterker te maken, maar ook lichter en dunner. Mocht je nog niet overtuigd zijn, dan wordt je dat wel door de garantie die Sportex op haar hengels geeft. Maar liefst 10 jaar lange garantie krijg je op de blank! Dit toont de kwaliteit van Sportex en de zelfverzekerdheid waarmee zij achter hun producten staan.

De unieke techniek waarmee Sportex haar hengels bouwt maken de hengels dunner, lichter én sterker!


Wil je meer weten over de Sportex hengels of ze gelijk bestellen? Klik dan HIER om naar de webshop van Leonard Sports te gaan. Volg ook de Facebookpagina van Sportex om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe