Stijlvol aan de waterkant met het nieuwe schoeisel van Fox!

KWO Redactie
fox-schoeisel-advertorial-header

Je kan er natuurlijk voor kiezen om op je net nieuwe sneakers naar de waterkant te gaan, maar aan het einde van de sessie heb je daar meestal spijt van… Om die reden komt de Engelse grootmacht Fox met een aantal aanvullingen in haar schoeisel assortiment! Daarnaast is er ook een nieuwe Pillow toegevoegd aan het gamma. We trappen af met wat info over de nieuwe Chunk Camo Clogs…


Fox Chunk Camo Clogs

Instappers zoals Crocs zullen de meeste van ons wel gebruiken om ’s nachts snel en makkelijk je tent uit te komen op het moment dat je beet hebt. Echter, deze vaak felgekleurde instappers zijn niet echt bepaald ‘carpy’ en meestal gaan ze al snel kapot. De nieuwe Fox Chunk Camo Clogs daarentegen zijn gemaakt van een eendelige gegoten bovenkant, voetbed en zool. Tevens zijn de Camo Clogs uitgevoerd in de welbekende Fox Camo print en zijn ze waterdicht en drijvend. Deze stijlvolle instapper is verkrijgbaar in de maten 41 tot en met 46.

Makkelijke, maar toch stijlvolle instappers nodig? Check dan zeker de Fox Camo Clogs!


Fox Casual Trainers

Voor de liefhebbers van dichte schoenen komt Fox met twee nieuwe Casual Trainers, de Black & Orange versie en de Khaki/Camo uitvoering. Deze stijlvolle sportschoenen zijn licht van gewicht en hebben een grijze polyester voering. Tevens is de zool van een rubberen profiel gemaakt, waardoor je niet onverhoopt zal uitglijden. Ook deze schoen is verkrijgbaar in de maten 41 tot en met 46.

Voor de liefhebbers van dichte schoenen komt Fox met twee nieuwe Casual Trainers

De stijlvolle Casual Trainers komen in een…

…Black & Orange en Khaki/Camo uitvoering.

De Casual Trainers hebben een rubberen profiel en zijn licht van gewicht, waardoor hij prettig draagt.


Fox Camolite Pillow

Goede nachtrust is aan de waterkant wel zo belangrijk. Om die reden lanceert Fox de handige Camolite Pillow. Dit comfortabele hoofdkussen is gemaakt van degelijk materiaal en kan gebruikt worden in twee seizoenen. De ene kant is namelijk uitgevoerd in Micro fleece voor extra warmte in de winter, terwijl de andere zijde van zacht katoen is gemaakt voor verkoeling in de zomer. De Camolite Pillow is dankzij de afneembare buitenkant eenvoudig te reinigen en komt in twee maten: standaard en XL.

De nieuwe Camolite Pillow is ideaal voor de visser die een beetje comfort op prijs stelt.

De Micro Fleece voorkant is extra warm, maar…

…de zacht katoenen achterzijde is juist verkoelend.


Meld je aan voor The Syndicate!

In de UK bestaat het al een poosje, maar sinds kort is ook in de Benelux het ‘Syndicate‘ platform van Fox gelanceerd! Voor dit online platform kun je je inschrijven en blijf je automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Fox. Daarnaast zit er ook een interactieve kant aan ‘The Syndicate’, want door je in te schrijven krijg je als eerste exclusieve toegang tot de nieuwste producten, video’s, tips en competities. Wacht dus niet langer en klik HIER om je in te schrijven! In onderstaande video legt Mark Noorman het hele concept nog eens rustig uit:


Wil je in de toekomst op de hoogte blijven van de nieuwste producten en ontwikkelingen achter de schermen bij Fox? Like dan de Facebookpagina en bezoek regelmatig de website om up to date te blijven! 

Fox Benelux



Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe