Stijlvol aan de waterkant met de nieuwe kleding van Korda

KWO Redactie
korda-zipped-hoodie-1

Tegenwoordig zijn er steeds meer karpervissers die graag stijlvol en comfortabel aan de waterkant willen zitten. De Engelse grootmacht Korda speelt hier goed op in en halverwege maart lanceren zij, naast enkele nieuwe Goo’s, een aantal gave nieuwe kledingitems. In de onderstaande mini-fotodump nemen we ze even met je door!


Nieuwe kledingitems

Korda vertelt: Samen met een aantal nieuwe Goo’s zullen er half maart ook enkele nieuwe kledingitems aan de range worden toegevoegd. Zo komt er een speciale korte uitvoering van de populaire en uiterst comfortabele Kombats op de markt. Deze is met name in de zomermaanden heerlijk om naar de waterkant te dragen tijdens warme omstandigheden. De korte Kombats zijn voorzien van dezelfde features als de lange versie, dus ook hier heb je afsluitbare zakken en een verstelbare band in de taille.

De traditionele Kombat broeken waren al immens populair, dus het kon niet uitblijven dat er ook een korte variant van kwam.

De Kombats zijn voorzien van diverse afsluitbare zakken en een band in de taille om de pasvorm te optimaliseren.

Verder is er een nieuw design shirt dat zowel in een grijze als Olive uitvoering verkrijgbaar zal zijn, genaamd ‘Scaly’. De naam verraadt zich al door de fraaie, beschubde print die op de achterzijde van het shirt is geplaatst. Super stijlvol en ideaal voor wanneer het zonnetje zich weer voor de eerste keer laat zien.

Het nieuwe Scaly shirt is verkrijgbaar in…

….zowel een grijze als een Olive uitvoering.

Het laatste item dat we jullie niet willen onthouden is de nieuwe Dry Kore Zipped Hoodie. Deze lichtgewicht hoodie, die in groen en zwart verkrijgbaar is, ziet er stijlvol uit dankzij de subtiele Korda branding en is daardoor perfect om zowel tijdens het vissen of op een ander moment te dragen. Zeker één van onze favorieten!

De nieuwe Dry Kore Zipped Hoodie is perfect voor vissers die liever een vest dragen in plaats van een Hoodie.

Door de minimale branding is hij ook…

…buiten het vissen prima te dragen.

Het Dry Kore materiaal zorgt ervoor dat je jezelf moeiteloos kan bewegen.


Alle nieuwe kledingitems worden vanaf half maart naar jouw lokale Korda dealer verzonden. Kun je niet wachten en wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en actualiteiten? Like dan de Facebookpagina om niets te missen!

Korda BeneluxEr zijn geen reacties

Voeg je reactie toe