Successful Baits: Beursaanbieding Hannover

KWO Redactie
succesful-baits-SB-Traveller-VNX-6

Het Duitse Successful Baits schept met de bedrijfsnaam flinke verwachtingen! Al eerder introduceerde het bedrijf uit ons buurland enkele aasvarianten uit hun gamma op KWO. Dit keer zijn ze terug met een aanbieding voor de Carp & Cat Expo 2019 aanstaand weekend in Hannover. 


Successful Baits: Het nieuwe jaar is net begonnen en bij Succesful Baits draaien we al op volle toeren. De vakantie is voorbij dus alle voorbereidingen voor de eerste beurzen van het jaar kunnen beginnen. De Carp & Cat Expo 2019 is het volgende item op de beurskalender van Successful Baits. Net als in voorgaande jaren kunnen alle producten vooraf worden besteld.

Bekijk het assortiment van Successful Baits op de Carp & Cat Expo in Hannover.

Het team van de boiliefabrikant uit Kerken am Niederrhein verpakt uw pakket, brengt het naar de beurs en houdt het klaar voor afhaal op de beursstand. Een service die door velen wordt gebruikt voor de start van het seizoen. De producten kunnen gratis worden besteld, wat vooral loont met grote hoeveelheden aas.

Successful Baits verkoop overigens niet ALLEEN aas…

Vooral in de eerste uren van de beurs zullen er dit jaar weer grote hoeveelheden aas worden verkocht, daarom kunnen sommige artikelen snel uitverkocht zijn. U krijgt dus hoe dan ook uw gewenste producten, bij een pre-order. Bulkaankopen worden natuurlijk optimaal verpakt voor transport in stevige dozen!

Alle handelsbeurzen en andere producten zijn te vinden in de Hannover Messe Online Shop van Successful Baits.

Bestel je aas alvast in de webshop!

Let op: bestellingen kunnen gedaan worden via de webshop tot donderdag 10 januari en alleen worden opgehaald op de Carp + Cat Expo in Hannover.

Bekijk hieronder ook een video van Team Successful Baits!

Goede vangst!

SUCCESSFUL BAITS


Wil je meer weten over het aas van Successful Baits? Check dan de website en like ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes! Abonneer jezelf ook op het YouTube kanaal voor video’s als onderstaande productie!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe