Succesvolle dagsessie – Karpervissen in België met Bart Coekaert

KWO Redactie
bart-carplevel-karper-header2

Ondanks zijn drukke leven als eigenaar van de karperspeciaalzaak Carplevel maakt Bart Coekaerts regelmatig tijd om zelf te ontspannen en een hengeltje uit te gooien. In deze vette video laat Bart van A tot Z zien hoe hij zo’n dagsessie aan pakt. Geniet mee van schitterende sfeerbeelden, enkele technische details en een tweetal schitterende vangsten!


Een drukbezochte hengelsportzaak runnen is niet bepaald makkelijk en zeer tijdrovend. Bart Coekaerts werkt met hart en ziel voor de hengelsportzaak Carplevel in Heusden-Zolder, België. Door de vele uren die Bart in zijn werk steekt blijft er niet veel tijd over om te vissen. Het heeft dus wel even geduurd voor de onderstaande dagsessie werd gevist! Naast de visserij werd ook het nodige camerawerk verricht om Barts sessie vast te leggen. Dit heeft geresulteerd in een video die bomvol zit met indrukwekkende videobeelden waar de nodige karpers voor de camera verschijnen én waar Bart ons meeneemt in zijn tactiek bij het vissen van een dagsessie. Geniet mee van deze brute video!

 

Over Carplevel

De hengelsportspeciaalzaak Carplevel is inmiddels al drie jaar oud. De winkel heeft een oppervlakte van zo’n 500 vierkante meter waar iedere karpervisser zijn hart op kan halen bij ruim 40 topmerken zoals Korda, Fox, Nash, CC Moore en vele andere! De winkel wordt gerund door Bart en Stieven, beiden jonge ondernemers die alles op alles zetten om de winkel tot een succes te maken voor haar klanten. De termen compleet assortiment, goede service en lekkere koffie worden vaak genoemd als klanten hun mening geven over Carplevel!

Een BOMVOL assortiment waar alle topmerken goed zijn vertegenwoordigd!

In een eerdere update werden de beide eigenaren geïnterviewd om wat meer te leren over de visie van de beide mannen op de winkel die zij runnen. Het doel van de mannen is om de meest klantvriendelijke winkel te zijn en aan alle eisen te voldoen van de moderne karpervisser! Daarnaast streven ze om al hun producten ruim op voorraad te hebben. Niets is zo vervelend dan wanneer een klant van ver komt en het door hem/haar gewenste product niet voorradig blijkt te zijn.

Service staat hoog in het vaandel bij de mannen van Carplevel!

Het is overduidelijk dat het ondernemershart bij de mannen van Carplevel op de juiste plaats zit. De winkel heeft een breed assortiment, een hoge voorraad, goede service en de koffie staat altijd klaar! Bovendien is de winkel slechts 20 minuten rijden vanaf de Nederlandse grens dus ook voor de Hollanders is een bezoekje aan deze winkel zeker de moeite waard.

Voor meer nieuws van deze grote karperspeciaalzaak breng je een bezoek aan de website en houd je de Facebookpagina in de gaten!


carplevel-logo-transparant

Carplevel
Beringersteenweg 108
3550 Heusden Zolder
België

Telefoon: +32 (0)11 42 44 37
E-mailadres: info@carplevel.be
www.carplevel.be
Check ook eens de FacebookpageEr zijn geen reacties

Voeg je reactie toe