Summer Sale bij Pioneer Baits: 15% korting!

KWO Redactie
pioneer-baits-summer-sale-1

Deze zomer organiseert de Nederlandse aasfabrikant Pioneer Baits een ‘Summer Sale’ tijdens hun vakantie. Zoals ieder jaar worden er gedurende twee weken in de zomer geen bestellingen verwerkt, vanwege een welverdiende vakantie. Dit jaar is er voor gekozen om tijdens deze vakantie een mooie kortingsactie te organiseren! Lees hieronder dus verder hoe ook jij 15% korting scoort op je aas! 🙂


Scoor 15% korting op ALLES!

Pioneer Baits vertelt: De Summer Sale van Pioneer Baits houdt in dat je 15% korting krijgt op ALLES wat je kan bestellen in de webshop! Of je nou één potje pop-ups besteld óf 100 kg boilies: iedereen kan van deze korting gebruik maken. De korting is geldig op ALLE artikelen die te bestellen zijn in de webshop. Daarnaast is de korting ook geldig op staffelprijzen! Bestel je bijvoorbeeld 25 of 50 kg boilies van de zelfde smaak, dan krijg je hier automatisch al een leuke korting op, maar tijdens de Summer Sale krijg je daar bovenop nog eens 15% korting! Zo scoor je super voordelig een lading kwaliteits aas!

Zo scoor je super voordelig een lading kwaliteits aas!

Eén potje pop-ups of een kofferbak vol? De korting geldt voor iedereen! PS. de bedrijfskat is niet te koop! 🙂


Gratis verzending!

Wanneer het totaalbedrag van je bestelling boven de €75,- uitkomt, dan wordt je bestelling geheel gratis verstuurd! Bestel je minder dan €75,- aan artikelen, dan wordt er binnen Nederland slechts €6,75 in rekening gebracht om je bestelling te laten versturen. Het afhalen van je bestelling is uiteraard ook mogelijk op afspraak, dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Pioneer Baits eigenaar Pim Starreveld met een grootwater schub tijdens de zomervakantie in 2016!


Bezoek de webshop!

Wij zijn op vakantie van vrijdag 4 augustus t/m maandag 21 augustus. De korting is geldig gedurende deze hele periode met de volgende kortingscode: SUMMER2017. De korting wordt na het invoeren in het ‘winkelmandje’ direct zichtbaar. De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en kortingscodes, maar wel geldig bij staffel- en bulkprijzen. De korting is ook alleen geldig bij bestellingen via de webshop, niet bij de draaiservice. Vanaf dinsdag 22 augustus beginnen we met verwerken van de Summer Sale bestellingen! 🙂

Klik op de afbeelding om naar de webshop te gaan en te profiteren van de korting!


Heb je vragen over de Summer Sale? Aarzel dan niet en stuur een mailtje info@pioneerbaits.nl! Vergeet dus  niet om de webshop van Pioneer Baits te bezoeken en te profiteren van 15% korting! Bezoek ook de Facebookpagina voor informatie over toekomstige acties. 

Pim Starreveld – Pioneer BaitsEr zijn geen reacties

Voeg je reactie toe