The Social 2 – Karpervissen in Oostenrijk met de boys van Nash

KWO Redactie
nash-social-oostenrijk

Dit is toch wel het vetste teamuitje OOIT! Ieder jaar gaan de mannen van Nash er namelijk met z’n allen op uit om eens lekker te vissen. Even de stress en de zorgen van een druk jaar vergeten. De jaarlijkse ‘Social’ werd afgelopen voorjaar gevist op een prachtig puttencomplex in Oostenrijk en DAMN… wat een prachtige vissen kwamen er op de kant!

In onderstaande video van ruim een uur checken jullie hoe de week is verlopen. Wederom wordt knap filmwerk gecombineerd met prachtige dronebeelden, veel humor én een kijkje in de technieken en materialen die de mannen gebruiken. Enjoy!

Heb je ervan genoten? Check dan ook nog eens de eerste editie van The Social. Die werd gevist op het Franse betaalwater Teillatts en daar werden enorme vissen buit gemaakt tot ver over de 30 kg grens!

Nieuwe film, nieuwe producten!

Dat Nash vette movies maakt is wel duidelijk. Echter, de basis van dit Engelse bedrijf is natuurlijk het op de markt brengen van kwalitatief hoogwaarde producten en aas. De komende weken komen er veel nieuwe producten aan. Van enorme tenten tot super handige luggage en van comfortabele stoelen tot het nieuwste tackle: de komende weken kun je veel nieuws verwachten bij jouw lokale Nash dealer! Bekijk nu alle nieuwe producten in de online catalogus, klik HIER.

Klik op de cover om alle nieuwe items te bekijken!


Wil je meer weten over de nieuwe Nash producten? Bezoek dan de website en vergeet ook niet om de Facebookpagina te liken om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes, vangsten van consultants en vette winacties!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe