They are back! De BFP Baits Najaarspakketten + Winactie

KWO Redactie
compiTutti

Kaboemmm! Na de recordbrekende zomer is het EIN-DE-LIJK najaar! Op naar de waterkant en uiteraard mét een portie kwaliteitsaas! Een goede voorbereiding is natuurlijk het halve werk en de Najaarspakketten van BFP Baits kunnen je daar bij helpen. Check de aanbiedingen hieronder en doe mee aan de winactie!


BFP Baits aan het woord: Dat de herfst eraan komt voelen we allemaal, dit heeft geen verdere toelichting meer nodig. De frisse ochtenden en het verkleuren van de natuur brengt bij elke karpervissers de nodige kriebels met zich mee. Binnen onze klantenkring worden de najaarspakketten voorzichtig aan een traditie, voor velen start het najaar seizoen écht bij het verschijnen van deze op de herfst gerichte aaspakketten. ‘

Wat een kleurtje zeg! #WOW

Bas van den Broek aan het woord: In woorden is het soms lastig uit te leggen hoe heerlijk ik deze periode vind. Het wordt stiller aan de waterkant, terwijl je kans groter en groter wordt om flink je slag te slaan. Dit kan zowel in aantallen zijn als het vangen van die lang gewenste topvis van het water. Met een goede voorbereiding is dit dé tijd van het jaar om jouw plan te laten slagen.

Herfst aanpak (vetten & eiwitten)

Met 40% predigested vismeel (oplosbare vismeel) is de Fish ’n Tutti een zéér goede aas keuze voor deze periode.

Instant is er uiteraard altijd een vis te vangen, maar juist in deze tijd van het jaar kan het flink lonen om tijd te stoppen in je voorbereiding. Aas met een hoog vismeel percentage helpt hier veel bij, de vis zoekt in de ze tijd van het jaar immers meer naar voedsel dan in de zomer. Dit met een doel, het aanleggen van een ‘wintervacht’ , hierbij helpen vetten en eiwitten een hoop.

De Fish ’n Tutti ging er goed in…

… en ook weer goed uit 😉 !

Met 40% predigested vismeel (oplosbare vismeel) is de Fish ’n Tutti een zéér goede aas keuze voor deze periode. Vismeel bevat een hoop vetten en eiwitten. Daarnaast bevat de Fish ’N Tutti een sterke flavour op alcohol basis, deze flavour wasemt ongeacht de watertemperatuur sterk uit, alcohol stolt namelijk niet. Een dalende watertemperatuur heeft zodoende geen invloed op de werking van de bol.

De herfstpakketten

Met een korte theoretische uitleg over de Fish ’N Tutti kunnen we het nu in de praktijk toe gaan passen. Jouw najaarsaanpak met de Fish ’N Tutti werkt het beste met een voerperiode vanaf 2 dagen tot zolang je zelf maar wilt. Deze bol zal zijn werking niet verliezen 😊!

Koude handen en donkere karpers, dat willen we zien!

De kleine najaarspakketten zijn voor de visser die 2 of 3 dagen voor wilt voeren om vervolgens zijn voerplek af te romen. De grote pakketten zijn voor de langere voerders onder ons die dit najaar flink uit willen pakken.

Najaarspakket klein á €34,95

  • 5 kilo Fish ’N Tutti (diameter naar keuze)
  • 1x pop ups met alcohol flavours (passen bij boilie diameter)
  • Bestel het kleine pakket hierrr!

Najaarspakket groot á €119,95

  • 20 kilo Fish ’N Tutti (diameter naar keuze)
  • 1x pop ups met alcohol flavours (passen bij boilie diameter)
  • Bestel het grote pakket hierrr!

Stel je vragen aan de mannen van BFP Baits

Stel je vragen onder andere aan BFP eindbaas Bas van den Broek.

Zonder enige verwachtingen vanuit BFP kun je altijd contact opnemen met deze mannen, ze hebben veel expertise in huis en maken al ruim 12 jaar hun eigen bollen. Ze staan je graag tewoord en nogmaals voel je niet verplicht 😉 neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen jullie graag verder. Houdt onze FB pagina in de gaten voor gave ontwikkelingen omtrent een nieuwe noten boilie.


Winactie

Om deze actie nog wat extra kracht bij te zetten gaan we zowel een klein als een groot Najaarspakket weggeven. BFP doet hier ook nog eens wat kleding bij waardoor de waarde van de te winnen prijs op €210,- komt. Niet slecht toch?

Zo doe je mee:
Stap 1: LIKE de Facebookpage van BFP Baits!
Stap 2: DEEL de actie afbeelding op je eigen tijdlijn!

Klik op de afbeelding om naar de winactie te gaan.

Veel succes! Op zaterdag 29 september maken we de winnaar bekend!


Wil je meer weten over de Fish ’n Tutti of over de andere boilies van BFP Baits? Check dan de website en vergeet ook niet om de Facebookpagina te liken om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe