Top 10 Pics – Danny de Kruyff

KWO Redactie
danny-de-kruyff-top-10-pics-header

Jullie kennen Danny de Kruyff wellicht van zijn eerdere artikelen op KWO. Er verschenen onlangs al verschillende mooie verhalen en fotodumps van deze man. Het viel ons op dat Danny aardig goed met een spiegelreflex kan omgaan, dus het werd hoog tijd om hem om zijn Top 10 Pics te vragen! Kijken jullie mee?

Naast het frequent vangen van karpers weet deze baas zijn visserij ook nog eens haarfijn vast te leggen!


Danny aan het woord: Door het tofste online platform werd ik gevraagd voor de top 10 fotoreeks. Iedereen heeft een eigen smaak en een eigen sfeer wat foto’s betreft, dus ook ikzelf. Ik heb gekozen voor 10 foto’s die ik niet alleen heel gaaf vind, maar die ook veel voor mij betekenen. Bij het terugzien van die pics komen er weer herinneringen boven waar ik persoonlijk heel graag aan terugdenk.

Bij het terugzien van bepaalde foto’s haalt Danny heerlijke herinneringen op!

Hopelijk kunnen jullie een beetje meekrijgen van mijn mooie herinneringen. Geniet van mijn ‘Top 10 Pics’!

Met zijn spiegelreflex in zijn hand neemt Danny ons mee naar zijn Top 10 Pics!


Allereerste foto

Deze brute schub mocht als eerste voor de Danny’s spiegelreflex poseren!

Deze prachtige, donkere schub is één van de allereerste foto’s die ik heb gemaakt met een spiegelreflex camera. Dat maakt de plaat speciaal, maar de vis zelf was ook echt een pareltje. Het vastleggen meer dan waard 😉


Kleine dingen

Het zijn de kleine dingen die onze hobby zo mooi maken!

Het zijn vaak de kleine dingen die wij als visser niet moeten vergeten. De details die sommige vissen met zich mee dragen zijn beslist de moeite waard om vast te leggen. Check deze fantastisch beschubte spiegel bijvoorbeeld!


Morgenstond…

De zonnestralen op de achtergrond zijn het eerste signaal voor een prachtige dag!

Het mooiste moment om een vis te vangen vind ik de ochtend. Wanneer de maan net plaats heeft gemaakt voor de zon en de eerste zonnestralen zich door de bomen laten zien, dat is voor mij hét ideale moment!


Wintervissen

Door het laagje ijs op het kanaal besluit Danny om zijn uitrusting in de auto te laten.

De winter vind ik één van de bruutste jaargetijden die er zijn. Het vissen in deze periode is echter niet altijd gemakkelijk. Vaak komt er zelfs een laag ijs op één van de meest beruchte kanalen van Europa, die ik hier wilde bevissen. Door de bevroren omstandigheden heb ik mijn spullen niet uitgepakt maar wist ik nog wel deze brute nachtfoto te schieten!


Het Park

Een prachtige vis in een memorabele omgeving!

Een van de topvissen van ‘Het Park’. Op dit water is het voor mij allemaal begonnen. Deze gaaf gebouwde spiegel in de nachtelijke sfeer doet mij altijd nog glimlachen!


Record

Wat een ongelofelijke bak!

Gewoon een bak van een vis in de periode waar de winter nog net geen plaats heeft gemaakt voor het voorjaar. Ik kon me geen betere start van het seizoen wensen! Deze vis maakte me sprakeloos en was zelfs goed voor mijn persoonlijke record. Zal ik hier ooit nog eens overheen gaan?


Speld in een hooiberg

Soms moet je heel veel moeite doen voordat er succes kan worden geboekt!

Zoekend naar een speld in een hooiberg bevond ik mij in Frankrijk. Ik had geen enkele informatie over het gebied en het leek onbegonnen werk. Na negen dagen en nachten zoeken naar de vis stuitte ik op een pot goud (wie weet horen jullie hier later meer van). Tijdens de zoektocht werd er uiteraard ook gevist en wist ik onder andere deze kleine spiegel te vangen. Ik was echt onvoorstelbaar blij met deze vangst!


Champagne

De vreugde straalt er vanaf. Wat kan vissen soms tot mooie momenten leiden!

De champagne zegt eigenlijk al genoeg… Eén van de mooiste momenten uit mijn vissersleven werd hier gevierd. Na een jaar met vallen en opstaan werd uiteindelijk alles toch nog goed gemaakt!


Smile

Een gelukkige visser met een knappe vis.

Wat kan een vis soms toch veel betekenen… Deze spiegel kwam op een perfect moment en gaf me een smile van oor tot oor. Ook nu, maanden later, kan ik de gevoelens die ik had bij de vangst weer helemaal ophalen als ik de foto bekijk.


Familie

Deze foto bewijst dat het leven niet alleen draait om vissen, maar dat er ook andere dingen belangrijk zijn!

In een reeks van de Top 10 Pics horen zeker niet alleen maar man-vis foto’s of sfeerfoto’s. Er zijn ook andere dingen belangrijk in het leven en mijn gezin is mijn alles. Deze foto verdient absoluut een plaatsje in deze top 10!


Zo, dit waren mijn 10 mooiste foto’s. Hopelijk heb ik jullie kunnen vermaken met de pics én de bijbehorende teksten. Voor nu wens ik iedereen een succesvol najaar en hopelijk kun je zelf ook veel mooie foto’s schieten! Wil je meer pics zien? Volg me dan op Instagram!

Danny de KruyffEr zijn geen reacties

Voeg je reactie toe