Topfilmpjes: Darrell Peck, wintervissen met Strategy en meer!

KWO Redactie
korda-masterclass-4-darrel-peck-header

Whoop, whoop! Het is weer vrijdag en daarmee sluiten we een heerlijke (bijna-voorjaars) week af! Begin het weekend daarom goed een aantal toffe movies die de afgelopen dagen zijn gereleased op Karperfilmpjes.nl. Deze week met o.a. een toffe videoblog van Darrell Peck, wintervissen in Frankrijk met Boezem Baits en een toffe social van de Strategy boys. Kijken jullie mee? 🙂


Een winterse social met Dennis, Koen en Pieter

Na de drukbezochte seizoensaftrap bij De Tacklebox in Beilen knoopten Strategy boys Koen Koops en Pieter van de Werfhorst er nog een gezellig nachtje vissen aan vast. Samen met Dennis Willemsma moest het gaan lukken, althans… Dat beweerde Dennis die “100% vangstgarantie” beloofde aan de boys. Check snel de video om te kijken of het de mannen lukte om een karper te strikken!


Darrell Peck’s videoblog – Maart 2017

De afgelopen maanden hebben voor Darrell Peck in het teken gestaan van héél veel vissen. Met de video opnames van bijvoorbeeld de Masterclass 4 van Korda was het een komen en gaan van buitenlandse vistrips. Ondanks dat heeft ook Darrell’s visserij binnen de UK heeft niet stilgestaan en trok hij er regelmatig op uit. In zijn nieuwe videoblog vertelt Darrell waar hij zoal mee bezig is geweest en zien we wat exclusieve, behind-the-scene beelden. Check hem dus snel!

Wist je trouwens ook dat Pecky regelmatig een leuke blog schrijft voor op de KWO Community? Klik HIER om zijn meest recente blog te bekijken. Ben je nog geen lid? Meld je dan HIER aan!


Wintervissen in Frankrijk met team Boezem Baits

Wintervissen in Frankrijk kan vaak enorm taai zijn. Dat ondervonden Boezem Baits mannen Mike Thille en zijn vismaat Jamie ook toen hun begin van het jaar afreisden naar een openbaar water in Frankrijk om daar in 48 uur hun slag te slaan. Veel ellende werd uiteindelijk afgesloten met een mooie wintervis, dus check de video snel!


Bonus: Steuren sleuren met Gerjan en Robin

Veel karpervissers zoeken in de winter hun ‘visdrang’ ergens anders. De één gaat roofvissen, maar Gerjan Berendijk en zijn vismaat Robin Westerveld gaan in de winter geregeld ‘steuren sleuren’ op een lokale put. In deze nieuwe video volgen we de boys tijdens één van deze sessie’s en zijn we getuigen van de vangst van meerdere, grote steuren.


Dit waren de leukste karperfilmpjes van de afgelopen week die zijn verschenen op Karperfilmpjes.nl. Heb je zelf een mooie video gemaakt, of heb je een tip voor ons? Stuur dan een mailtje naar info@karperwereld.nl en wie weet zie jij jouw video terug op KWO / KF.nl.Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe