Topfilmpjes: Karpervissen in Engeland, DWFishingTeam en meerrr!

KWO Redactie
fox-video-karperfilmpjes

Allright, het is weer vrijdag en dat betekent maar één ding: tijd voor een nieuwe Topfilmpjes update! De afgelopen dagen zijn er weer een aantal toffe movies gereleased op Karperfilmpjes.nl en dit keer check je o.a. een bazig rivierfilmpje van eindbaas Oli Davies en gaan we op pad met de mannen van Fox naar het Engelse Wraysbury!


Must see: The Mission 3 – Riviervissen met Oli Davies

Oefff! Hier hebben we lang op gewacht, maar deel 3 van ‘The Mission’ staat eindelijk live! Opnieuw knalt Oli Davies samen met een goede vriend door de Eurotunnel op zoek naar een bruut rivieravontuur. Samen met zijn makker Samir Arebi vist Oli gedurende 4 nachten diverse stekken op een Franse rivier. Het begin verliep stroefjes, maar uiteindelijk slagen de boys er toch in om enkele gave vissen te vangen!

Eén van de prachtige decors waar de mannen hun lijnen hebben natgemaakt.

In onderstaande video van bijna vijfentwintig minuten nemen Oli en Samir ons mee op avontuur. Geniet van een paar heerlijke sfeerbeelden, gave decors, beresterke rivierkarpers en een knap staaltje editwerk!


Karpervissen in Engeland met Chris de Clercq en Hans van den Brink

Dit is HEERLIJK kijkvoer! In deze nieuwe video van de mannen van Fox bezoeken consultants Chris de Clercq en Hans van den Brink het legendarische water Wraysbury in Engeland. De video duurt ruim 50 minuten en zit naast karpers boordevol met tips, tricks en humor. Check hem dus snel!


Topmovie: DWFishingTeam & Pilaar op karperjacht in Nederland

Na het bekijken van deze video zullen we het eens zijn: De volgende generatie karpervissers staat op de deur te bonzen! De mannen van het razend populaire YouTube kanaal DWFishingTeam scoren tienduizenden views op hun movies. En dat video na video! Al een tijdje stond de afspraak om eens met Michiel Pilaar te gaan vissen en eind april was het dan eindelijk zo ver!

Senior Pilaar met de jonge honden van het DWFishingTeam.

Op een tof, maar druk bevist water in de Randstad troffen Daniel Tiedink (20 jaar), Wietse van der Schee (19 jaar) en Tjitte van der Schee elkaar om eens achter de karpers aan te gaan. Dat het een sessie zou worden die hun stoutste dromen zou overtreffen had niemand voor mogelijk gehouden. Er sneuvelden diverse records en daarnaast genoten de boys (en ‘senior’ Pilaar) met volle teugen!

Overigens zijn de mannen recent weer op pad geweest. Dit maal niet met Pilaar met maar de sympathieke Ruben Pels. Ook dat leverde weer een strakke video op. Bekijk hem hieronder:


BAKKEN vangen op het kanaal met Jelmer Simmes – TwincarpNL

Eindbaas Jelmer Simmes dropte weer een nieuwe video in onze mailbox van een zéér geslaagde sessie op een lokaal kanaal in zijn omgeving. Gedurende 4 nachten was het doel om één van de units van het kanaal te vangen. Uiteindelijk werd dat er niet één, maar meerdere! Als kers op de taart ving Jelmers vismaat een hele gave, oude volschub. Kijken dus! 🙂


Dit waren de leukste karperfilmpjes van de afgelopen week die zijn verschenen op Karperfilmpjes.nl. Heb je zelf een mooie video gemaakt of heb je een tip voor ons? Stuur dan een mailtje naar info@karperwereld.nl en wie weet zie jij jouw video terug op KWO / KF.nl.Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe