Topfilmpjes: Lac du Der, Willem Kwinten, Footprint of a Carpangler en meer!

KWO Redactie
willem-kwinten-frankrijk-social

Voor veel karpervissers is de (welverdiende) zomervakantie in volle gang! Een perfect moment dus om lekker te chillen op te bank met een aantal dikke movies die afgelopen week op Karperfilmpjes.nl zijn verschenen. Dit keer bekijk je o.a. een video over een heerlijke sessie van Kwinten & van Dillen, we bezoeken Lac du Der en hebben het videodebuut van Freek Elbers voor je klaarstaan!


‘Spring Diary’ van de Struikrovers

Oefff, hier moet je even tijd voor vrijmaken! Colin Mus, Arjan Weggelaar en Tim Baan zijn in Mei weer naar het Zuiden van Frankrijk getrokken. Op drie wateren werden de lijnen nat gemaakt en overal werd vis gevangen. Dit avontuur is weer van A tot Z vastgelegd met de videocamera én de drone! Dat heeft wederom extreem spektaculaire beelden opgeleverd. Geniet dan ook mee van deze BAZEN movie!


A Best Friends Social – Franse supertrip voor Willem en Jop

Al sinds kleins af aan vissen Willem Kwinten en Jop van Dillen samen en die vriendschap heeft hen inmiddels op talrijke fantastische plekken gebracht. In juni was het tijd voor een nieuw avontuur en de twee vrienden trokken naar een bruut Frans stuwmeer. De boys genoten van het heerlijke weer, prachtige vissen, een schitterende omgeving én een nieuw PB voor Jop! Dat verdient een emmertje  😉  Check hieronder misschien wel de beste video die Willem OOIT gemaakt heeft!

Dit was overigens niet de enige movie die Willem dropte afgelopen week. Ook onderstaand filmverslag van een geslaagde kanaaltrip met zijn maatje Lars Vierhout is het bekijken meer dan waard! Een korte, maar krachtige video bomvol mooie karpers! Lekker gevist mannen!


Bootvissen 2.0 – Karpervissen in Nederland met Michiel en Robin

Hier houden we van: Bakken, vriendschap, natuur en avontuur! Alles in één film! Michiel Schildmeijer en Robin Smit bevissen een groot waterstelsel in Nederland. Tijdens de paai zijn de omstandigheden lastig, maar ze weten toch veel en dikke vis te vangen.


Footprint of a Carpangler

Onze vriend Freek Elbers is handig met zijn iPhone. Alle shots uit onderstaand filmpje zijn gemaakt én ge-edit met zijn telefoon. Dit heeft hij toch wel knap gedaan want het 3 minuten durende filmpje boeit van de eerste tot de laatste seconde. Geniet mee van ‘Footprint of a Carpangler’!


Samir & Claire slaan hun slag op Lac du Der

Op het Nash YouTube kanaal worden haast wekelijks toffe video’s gedropt. De mooiste movie van de afgelopen tijd is toch wel het voorjaarsavontuur van het Engelse ‘karperkoppel’ Samir & Claire. Zij trokken een weekje naar het fameuze Lac du Der en ondanks de lastige omstandigheden wisten ze een aantal puntgave (schub)karpers te vangen. Wij houden er van!

Nog een kijktip is de video ‘Life @ Nash’. Hierin neemt de Nash Crew jullie mee naar het reilen en zeilen binnen het bedrijf. Een uniek ‘behind the scenes’ kijkje in alles wat er speelt bij deze grote firma uit de UK. Verwacht overigens weinig ‘kantoorpraat’, het gros van de shots is gewoon lekker aan het water!


Dit waren de leukste karperfilmpjes van de afgelopen week die zijn verschenen op Karperfilmpjes.nl. Heb je zelf een mooie video gemaakt of heb je een tip voor ons? Stuur dan een mailtje naar info@karperwereld.nl en wie weet zie jij jouw video terug op KWO / KF.nl.Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe