Topfilmpjes: Piet Vogel, Cassien karpers, Steve Briggs en meer!

KWO Redactie
mario-gijbels-karper-cassien

Voor veel karpervissers is de (welverdiende) zomervakantie in volle gang! Een perfect moment dus om lekker te chillen op te bank met een aantal dikke movies die afgelopen week op Karperfilmpjes.nl zijn verschenen. Dit keer bekijk je o.a. een video over een heerlijke Cassientrip van Mario Gijbels, gaan we met Piet Vogel naar Zuid-Frankrijk en geniet je van het avontuur van Steve Briggs op Gran Canaria.


iPhone movie: Mario en Kris vissen op Lac de Saint-Cassien

Als er één water is waar geschiedenis is geschreven dan is het toch wel op Lac de Saint-Cassien. Dit azuurblauwe water heeft al duizenden karpervissers in vervoering gebracht en vorige maand werden Mario Gijbels en Kris Muysewinkel een beetje verliefd op Cassien. De Dreambaits boys vingen namelijk enkele pareltjes van vissen tijdens hun vakantie. Met de telefoon maakten zij enkele beelden en deze kun je checken in onderstaande video!

https://youtu.be/MsAHjbwKj4o


Piet Vogel vist supersessie in Zuid-Frankrijk

Piet Vogel viste recent een 4 daagse sessie op een openbaar water vanaf een camping in het Zuiden van Frankrijk. Het resultaat is dit lekkere filmpje met veel runs en springende vissen (en natuurlijk de nodige informatie). In slechts 40 visuren, verdeeld over ochtenden en avonden, vangt Piet maar liefst 40 vissen. Duidelijk is wel dat Piet nog steeds weet waar Abraham de mosterd haalt…  😉


Karpervissen op de Canarische eilanden

Als er iemand een échte avonturier is, dan is het onze Engelse vriend Steve Briggs wel. Deze sympathieke karpervisser leeft werkelijk voor het vissen en wist al in 11 verschillende landen een 50 plusser te vangen. Dat lukte hem op de Canarische eilanden niet, echter: daar zal Steve niet wakker van liggen. De karpers die op de mat komen zijn namelijk extreem fraai! Geniet mee van deze vakantiesessie!


Dit waren de leukste karperfilmpjes van de afgelopen week die zijn verschenen op Karperfilmpjes.nl. Heb je zelf een mooie video gemaakt of heb je een tip voor ons? Stuur dan een mailtje naar info@karperwereld.nl en wie weet zie jij jouw video terug op KWO / KF.nl.Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe