Topfilmpjes: Achter de schermen bij Nash, voorjaarsvissen en meer!

KWO Redactie
topfilmpjes-life-@-nash-header

Het is weer vrijdag, eindelijk weekend! Tevens betekent dit dat het tijd is om terug te blikken op enkele toffe karperfilmpjes van afgelopen week! Dit keer met o.a. een winterse video van Joery & Rick, een karperuitzetting op de Koperen Plas, voorjaarsvissen met Robin Smit en nog veel meer… Pak snel iets lekkers te drinken of te eten en geniet van een aantal leuke movies!


A Winter’s Quest – Bongers & Van der Beek

Aan het begin van de winter stuurden Joery van der Beek en Rick Bongers hun auto zuidwaarts door het Franse land. De buitentemperatuur was laag maar de motivatie daarentegen hoog: Joery en Rick waren namelijk onderweg voor hun eerste gezamenlijke buitenlandse trip. Het doel van de trip was duidelijk: een ijskoude winterbeer verschalken!

Het doel van de trip was duidelijk: een ijskoude winterbeer verschalken!

Camerabaas Rick heeft het volledige avontuur van A tot Z vastgelegd en na flink wat uurtjes editen presenteren Rick en Joery jullie het videoverslag ‘A Winter’s Quest’! Geniet mee van deze high-quality video!


Wintervissen met James Armstrong

De eerste vis van het jaar is en blijft voor veel mensen een dingetje. Ook de Engelse James Armstrong trok er recent op uit om zo zijn eerste vissen van het jaar te vangen. In deze nieuwe video volgen we deze geslepen visser en zien wij hoe hij op een klein, maar mooi water zijn slag slaat!


Springvibes – Motivatiemovie van Robin Smit

Om jullie alvast in de voorjaarsstemming te brengen delen we het heerlijke filmpje ‘Springvibes’ van Robin Smitmet jullie. Deze compilatie van baasachtige ochtendbeelden werd bijna een jaar geleden geschoten door deze baas. In minder dan 2 minuten laat Robin in detail zien hoe mooi de natuur om het vissen heen is. Geniet van strakke shots en laat je even meeslepen met deze bijna dromerige beelden…


Life @ Nash – Een kijkje achter de schermen bij Nash

In de nieuwe videoserie ‘Life @ Nash’ volgen we Tom Forman, Alan Blair en Dan Yeomans op hun avonturen achter de schermen bij Nash. In deze eerste aflevering nemen de boys ons mee naar een beurs, op een roadtrip door België, zien we een aantal flinke Rainbow BAKKEN en nog veel meer!


Bonus: Karperuitzetting bij de De Koperen Plas

Van de mannen van The Carp Specialist ontvingen we leuk nieuws! Afgelopen week vond er namelijk een heuse visuitzetting plaats op het Nederlandse betaalwater De Koperen Plas. In samenwerking met CarpFarm zijn er meerdere twintigers en zelf veertigers uitgezet! Tijdens de visuitzetting was de filmcamera uiteraard paraat en in onderstaande video zijn wat bewegende beelden te zien van de uitzetting.


Dit waren de leukste filmpjes van de afgelopen week die zijn verschenen op Karperfilmpjes.nl. Heb je zelf een mooie video gemaakt, of heb je een tip voor ons? Stuur dan een mailtje naar info@karperwereld.nl en wie weet zie jij jouw video terug op KWO / KF.nl.Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe