Topfilmpjes: Terugblik op het WCC, Alpen BAKKEN en meer!

KWO Redactie
peter-vlasveld-wcc-topfilmpjes-header

We zijn weer aan het einde gekomen van een winderige, natte najaarsweek en dat betekent één ding: tijd voor het weekend! Mocht je niet aan de waterkant zitten, dan hebben wij hieronder in ieder geval enkele gave karperfilmpjes voor je op een rijtje gezet die afgelopen week op KWO zijn verschenen. Dit keer blikken we terug op het WCC en hebben we een tweetal toffe movies van Mike Thille!


Terugblik op de World Carp Classic met Peter en Jan-Willem

Afgelopen zomer vond de jaarlijkse World Carp Classic plaats op het machtig Lac de Madine in Frankrijk. Ook Nederland was hierbij goed vertegenwoordigd. Peter Vlasveld en Jan-Willem Braam deden dit jaar voor het eerst mee aan dit reusachtige evenement. De wedstrijd kwam moeizaam op gang, maar na enkele dagen deden de boys goede zaken en stonden ze zelfs even aan kop!

Deze veertiger zorgde er, samen met een dertiger en een knolletje, voor dat Vlassie en Braam ruim een dag aan kop gingen!

Uiteindelijk zakte Vlassie en Braam iets terug in het klassement, maar met een zesde plek mogen de boys absoluut tevreden zijn! Uiteraard stonden de camera’s van Peter volgas te snorren tijdens het WCC, dus check snel onderstaande aftermovie en geniet mee! 🙂


Mike Thille op BAKKEN jacht in de Alpen

Ook in de Alpen werden afgelopen weken goede zaken gedaan door onze vriend Mike Thille en zijn vriendin! Onder het genot van heerlijke, zomerse temperaturen werd er flink genoten en door in te spelen op de omstandigheden wist Mike ook nog een paar flinke units te vangen. De videocamera was uiteraard paraat en in onderstaand tweeluik genieten jullie meer dan 50 minuten aan runs, flinke karpers en ander gaaf beeldmateriaal!


Voorjaarsvissen op de rivier met Joachim Stelma

Joachim Stelma is een ware liefhebber van het vissen op rivieren. Je weet immers nooit wat je te wachten staat en de kans op onaangeraakte karpers is vrij groot. Het voorjaar van 2017 stond voor Joachim dan ook voornamelijk in het teken van riviervissen in het Franse land.

Joachim’s grote passie is het bevissen van deze ronddraaiende massa: de rivier!

In zijn video, genaamd “Grade River Vibes”, neemt deze rivierspecialist ons dan ook mee naar het begin van het jaar. Geniet van toffe drone beelden, prachtige natuur én hele toffe vangsten!


Dit waren ze weer: de leukste karperfilmpjes van afgelopen week! Heb je zelf een mooie video gemaakt of heb je een tip voor ons? Stuur dan een mailtje naar info@karperwereld.nl en wie weet zie jij jouw video terug op KWO!

KWO RedactieEr zijn geen reacties

Voeg je reactie toe