Topvideo: Tales from the river Lot – Boudewijn & Wouter

KWO Redactie
boudewijn-margadant-wouter-koziolek-de-lot-header

Wederom hebben Boudewijn Margadant en Wouter Koziolek een geweldig filmverslag gemaakt van een trip naar hun zo geliefde rivier de Lot. De mannen kozen voor een nieuw rivierstuk waar nog zeer weinig bekend is over het bestand. We krijgen een inkijkje in hoe de mannen dit aanpakken en natuurlijk delen ze weer de nodige tips.

Ook tijdens deze trip weten de boys…

…weer parels van karpers te strikken!

Ook dit keer wisten Boudewijn en Wouter weer een aanzienlijk aantal sterkte rivierkarpers in de boot te krijgen en kunnen we meegenieten van de prachtige omgeving waarin zij visten. Wouter is dit jaar zelfs geëmigreerd naar het stuk waar deze film is opgenomen en dat zal niet zonder reden zijn! ‘Tales from the river Lot’ is na de ‘Lotexperience-trilogie de nieuwste, lange film van deze mannen. Meer info check je op: www.lotexperience.com!

In deze video zien jullie dat Boudewijn en Wouter fervente gebruikers zijn van het BoVersysteem! Dankzij dit vernuftige ‘flessen-systeem’ wordt het verspelen van vis geminimaliseerd! Binnenkort legt Boudewijn in een artikel op de KWO Community uit hoe hij dit systeem maakt én optimaal in zet! Dus: stay tuned 🙂Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe