Trakker SUPERDEALS bij De Tacklebox

KWO Redactie

De mannen van De Tacklebox pakken deze week uit met twee spectaculaire aanbiedingen! Nooit eerder kocht je zo voordelig een Trakker bedchair! Scoor het RLX-6 Flat Bed met of zonder Big Snooze slaapzak voor een zéér scherpe prijs!

UPDATE 31 maart: SOLD OUT


Het Trakker RLX-6 Flat Bed is namelijk in de aanbieding van 199,- voor slechts €129,-!

Klik hier voor de ‘bedchair only’ deal

 

Om het nog mooier te maken hebben de mannen ook een combideal voor je gemaakt zodat je in een keer klaar bent:

De populaire Trakker Big Snooze + in combinatie met een RLX-6 Flat Bed koop je nu voor slechts €199,-!

Klik hier voor de bedchair + slaapzak deal

 

Daar bovenop worden er ook nog eens GEEN VERZENDKOSTEN gerekend en is de levertijd kort, er is immers een voorraad. Toch verwachten de boys van De Tacklebox wel dat er een run op deze bedchairs zal ontstaan. Wacht dus niet te lang met bestellen!

Meer informatie over deze bedchair

De Trakker RLX-6 Flat bed is een lichtgewicht stretcher met een uniek opvouwsysteem. Met dit systeem in het mogelijk om een dikke slaapzak in de bedchair te vouwen. Ideaal voor het vervoer op een kruiwagen, onder je arm of in de auto. Compact op pad is met dit bed een zekerheid. Aan het water hoef je enkel nog de poten uit te klappen, de transportclip los te maken en ben je klaar om te genieten van een het slaapcomfort dat Trakker biedt.

Daarnaast biedt het comfortabele matras in combinatie met het 100% vlakke frame een perfect comfort voor je rug en de rest van je lichaam. Met de verstelbare poten positioneer je deze stretcher op iedere stek die je wilt.

Specificaties:

  • Lichtgewicht stretcher
  • 6 adjustable poten
  • Afmeting lengte 214 cm x breedte 78 cm
  • Gewicht 7.4 kilo

Deze aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Ondanks de grote voorraden verwacht De Tacklebox  een run op deze stretchers dus wees er snel bij. Op=op. Bestellen doe je snel via www.detacklebox.nlEr zijn geen reacties

Voeg je reactie toe