Twee nieuwe Franse betaalwateren bij Fisherman Holidays

KWO Redactie
fisherman-holidays-twee-nieuwe-franse-betaalwateren-header

Het ruime gamma aan betaalwateren van Fisherman Holidays is uitgebreid met nóg twee Franse betaalwateren, genaamd Etang Neuf en Etang Rys. De wateren zijn aangevuld met de vissen die rondzwommen op Nautica, dat door omstandigheden moest worden gesloten. Wat er precies is gebeurd en meer informatie over de nieuwe wateren lees je hieronder!


Fisherman Holidays aan het woord: De bekende uitspraak ‘The king is dead, long live the king!’ gaat ook op voor de viswateren van Guillaume. Bij het ‘sterven’ van Nautica kondigen we meteen twee nieuwe topwateren aan! Maar eerst; wat is er precies gebeurd?

Waarom moesten de prachtige vissen van Nautica noodgedwonen verhuizen?

De dam van Nautica

De eigenaar van Nautica had geen zin om de dam bij het water te herstellen, terwijl deze in zeer slechte condities verkeerde. Als de dam zou breken zou Guillaume niet alleen z’n vissen verliezen, maar ook zou de hele bevolking in de buurt van het meer in gevaar kunnen komen door een mogelijke overstroming. Vorige week legde Guillaume uit dat zijn beslissing snel was genomen: hij heeft Nautica leeg laten lopen en alle vissen overgezet naar zijn twee nieuwe meren, genaamd Etang Neuf en Etang Rys.

Het mooie bestand van Nautica heeft gelukkig een prachtig nieuw onderkomen gekregen!

Nieuwe wateren

Beide betaalwateren maken deel uit van het gigantisch privé jachtdomein Saint Augustin in het dorp Château-sur-Allier, in het midden van Frankrijk. Elk water heeft slechts vier stekken ter beschikking en de beide meren zijn omringd door een eeuwenoud eikenbos. Bij het binnenrijden op het 1000 hectare grote domein krijg je een bevoorrecht gevoel: overweldigende natuur, herten, de stilte… Als je dan aan het water aankomt wordt dit gevoel alleen maar versterkt. Een week hier vissen kan écht – het is geen droom!

Vissen in absolute stile in een prachtige omgeving: het kan op zowel Neuf als Rys!

Hoewel de meren al een aanzienlijk oorspronkelijk visbestand hadden – waar nog nauwelijks op gevist werd – werden deze aangevuld met het gezonde Nautica bestand. Etang Neuf is zeven hectare groot en zal in totaal zo’n 180 karpers bevatten. Etang Rys op zijn beurt is acht hectare groot en op dit water zullen zo’n 200 karpers tussen 20 pond en 56 pond rondzwemmen. Kortom: op beide wateren valt genoeg te beleven!

Aan brute vissen is op de beide wateren geen gebrek!

Luxe blokhut

Last but not least… de super deluxe blokhut op Etang Rys! Deze buitengewoon fantastische vakantiewoning heeft twee dubbele slaapkamers op de eerste verdieping en beneden staat een slaapbank. Verder zit er een nieuwe keuken in met alles erop en eraan: vaatwasser, magnetron, koffiezet apparaat en ga zo maar door. Ook is er een mooie badkamer, een grote woon- en eetkamer en een prachtig terras met een uitzicht over het meer.

Hier kun je wel een weekje slijten met de family!

De blokhut beschikt over elektriciteit, stromend water en Wi-Fi. Toen we deze vakantiewoning binnenstapten zeiden we allemaal: hier breng ik m’n vrouw en kinderen deze zomer naartoe! Bij het zien van de foto’s zul je begrijpen waarom dit de ideale combinatie is van luxe kamperen met de familie en vissen.

De blokhut is zeer ruim…

…en onder andere voorzien van een luxe keuken!


Wil je meer weten over deze wateren of over de andere wateren uit het assortiment van Fisherman Holidays? Check dan de website en like ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe