Twee nieuwe topproducten uit het assortiment van Avid Carp

KWO Redactie
avid-carp-acr-12000-header

De mannen van Avid Carp zitten niet bepaald stil! In deze update check je twee toffe nieuwe producten die het bekijken meer dan waard zijn. Beide producten hebben een lange ontwikkelfase achter de rug en Avid Carp heeft met deze items weer een knap staaltje vakmanschap op de markt gebracht. Bekijk de producten hieronder!


ACR 12000 Molen

De mannen van Avid Carp aan het woord: Na 2 jaar ontwikkelen durven we te beweren dat de ACR 12000 molen de perfecte combinatie is van balans, kracht en duurzaamheid. De molen is voorzien van een lange tapse spoel met super trage oscillatie. Dit zorgt voor een perfecte opspoeling en de lange tapse spoel zorgt voor minder wrijving op de hoofdlijn. Door deze twee functies te combineren zorgen we ervoor dat je moeiteloos verre afstanden kan behalen.

Door de soepele lijnoplegging zijn verre afstanden goed te behalen met de ACR 12000.

De ACR 12000 molen is voorzien van 7 + 1 RVS kogellagers waardoor de levensduur en de duurzaamheid aanzienlijk worden verbeterd. De molen is uitgerust met een supersnelle slip, waarmee je met minder dan één draai van vrijloop naar de drilmodus  kunt omschakelen. De ergonomische CNC-bewerkte aluminium hendel, voorzien van een zachte rubber handgreep, zorgt voor zwenkvermogen en extra grip, zelfs in natte omstandigheden!

Een krachtpatser in elke mogelijke situatie!

Verder is de molen voorzien van een grote beugelarm, een roestvrijstalen as en een duurzame body en rotor. Kortom: de ACR 12000 is gebouwd om elke mogelijke situatie aan te kunnen!


Extremity Rods

De Extremity Rods leveren een nauwkeurigheidsniveau op dat zelden wordt gezien. Zoals de naam al doet vermoeden kun je met deze hengels extreem ver vissen. Deze stokken worden vervaardigd uit carbon met een laag harsgehalte. Dit zorgt voor een superscherpe en snelle topwerking, waardoor je zelfs verre afstanden met superieure nauwkeurigheid kunt bereiken.

Flinke afstanden werpen is geen probleem voor deze kanonnen!

De blank is afgewerkt met een één-tons carbonmesh die voorzien is van een prachtige tekening, een complete Duplon handgreep en RVS fittingen, waardoor de Extremity hengels er net zo stijlvol uitzien als hun prestaties. In de Extremity range vind je twee uitvoeringen: de 3,25 ponds hengel, ideaal voor de meeste situaties, en de 3,5 ponds hengel, die speciaal is ontworpen met extreem bereik en ongelofelijke nauwkeurigheid in het achterhoofd.

De Extremity hengels hebben een zeer stijlvol ontwerp.

Beide hengels zijn in staat om PVA montages met gemak en een goede nauwkeurigheid tot maximaal 120 meter te werpen. Het speciaal ontworpen einddeel zorgt voor een grote krachtsverhoging in de blank, terwijl de supersnelle top zich met geweldige snelheid herstelt. Beide modellen beschikken over een 50mm startoog, een anti-frap topoog, 18mm Fuji Reelhouder en een carbonnen lijnclip. Bekijk hieronder ook een video over de Extremity Rods!

Avid Carp


Wil je meer weten over deze producten de andere producten van Avid Carp? Bezoek dan hun website en vergeet ook zeker niet om een like achter te laten op de Facebookpagina!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe