Het ultieme warmtepak: Trakker Core Multi Suit

KWO Redactie
trakker-core-multi-suit-header

De karpervissers die in de wintermaanden ‘hardcore’ doorvissen weten hoe belangrijk het is om jezelf warm te houden. Een goed warmtepak is dan ook een hulpmiddel dat ervoor kan zorgen dat je het langer uit houdt aan de waterkant en daardoor meer kans maakt om daadwerkelijk een (winter)karper te strikken. Eind vorig jaar kregen we op de redactie een warmtepak van Trakker binnen, te weten het Core Multi Suit. Mark eigende zich het pak toe en in deze review deelt hij zijn ervaringen met jullie.


In december 2016 had ik nog een laatste buitenlandse trip in de planning staan en wel naar de Franse Alpen. Met temperaturen van minus 5 in de weersvoorspellingen was duidelijk dat ik dit nieuwe pak van Trakker goed zou kunnen gebruiken. Ik had vorig jaar al onderkleding van Trakker aangeschaft en dit was me zeer goed bevallen. Trakker staat voor mij toch voor kwaliteit, dus ik was maar wat blij met dit nieuwe pak!

Core Multi Suit… Wat betekent dat?

Een hele mond vol deze naam, maar wat betekent het? Het pak bestaat uit 3 delen welke je afzonderlijk kunt dragen en combineren, vandaar een ‘multi suit’. Allereerst is er een ‘heavy duty’ buitenjas, oftewel een super dikke en waterdichte jas met een grote capuchon. In de jas zit een fleece vest geritst welke je dus los kunt maken. Je kunt het vest daardoor onder je jas vandaan halen als het te warm is of je kunt het los dragen.

trakker-core-multi-suit-overview

Bij het pak hoort ook een dikke waterdichte broek. Deze broek is goed gevoerd en dus lekker warm. Op de broek zijn op de knieën extra stukken stof aangebracht zodat deze niet gaan slijten als je b.v. op je knieën zit bij een vangst. De broek is verstelbaar bij de middel door strips met klittenband. Hierdoor kun je hem perfect op maat maken. Deze broek heeft geen bretels (iets dat je veel ziet bij warmtepakken), het is dus echt een normale ‘broek’. Ondanks dat een hogere broek met bretels warmer kan zijn, vind ik deze broek toch prettiger. Het draagcomfort is hoger en het omkleden gaat sneller. Daarnaast is het, niet onbelangrijk, makkelijker om even een plasje te doen 🙂

Je kunt de broek aan de onderzijde nog smaller maken met klittenband. Hierdoor kun je hem strak laten aansluiten op je laarzen of schoenen waardoor de kou er moeilijker in komt en de warmte er niet uit gaat.

In december heeft het pak me lekker warm gehouden!

Verder heeft het pak ook voldoende zakken mét rits (zeer gewenst aangezien ik nog wel eens wat kwijt raak). Je kunt je telefoon, sleutels, portemonnee op verschillende plekken opbergen. De steekzakken in de jas zijn ook groot genoeg om je handen er lekker in op te warmen. Aangezien ik meestal geen handschoenen draag is het prettig dat ik m’n handen lekker kwijt kan in de jas!

In het pak zitten overal goede ritsen.


trakker-core-multi-suit-features

Features

 • 3-delig warmtepak
 • 5000mm waterdicht materiaal
 • Volledig getapete naden
 • Dubbel fleece binnen jas met rits
 • Storm capuchon
 • Geïsoleerde, 5000mm waterdichte broek
 • Fleece in de zakken
 • Knie-pads op de broek
 • Verstelbare broekriem
 • 100% Polyester
 • Maat S t/m 3XL

Winkelprijs: €129,-


Zou ik het pak aanraden?

Zeker! Qua prijs-kwaliteit verhouding is er, denk ik, geen vergelijkbaar pak op de markt. Dit pak gaat je zeker warm en droog houden in de koude maanden. Het zit comfortabel en als je het vest uit de jas haalt dan kun je deze nog een stuk langer dragen dit seizoen. Naast dat het pak warm is, ziet het er ook nog goed uit. Het oogt modern, het zijn mooie groene kleuren en je loopt er niet mee voor lul (wat vroeger vaak wel het geval was met een warmtepak). Kortom, een aanrader!

Het Trakker Multi Core Suit is o.a. te koop bij Hengelsport Molenberg en De Tacklebox.


Check ook de video van Trakker over dit pakEr zijn geen reacties

Voeg je reactie toe