Undercover in France 2.0 – Mark Hofman & Martin Post

KWO Redactie
https://karperwereld.nl/wp-content/uploads/2019/01/mark-hofman-martin-post-frankrijk-1050x700.jpg

Soms, heel soms, zijn er van die sessies waarin de puzzelstukjes perfect in elkaar vallen. Een gevalletje van 'juiste moment en de juiste plaats' . Maar natuurlijk speelt geluk ook een rol, laten we daar niet geheimzinnig over doen. Want eerlijk is eerlijk; Martin Post en onze eigen Mark weten hoe ze een visje moeten vangen, maar beide heren lijken meer dan eens te beschikken over een gouden P**!

MP & MH op pad... Maar niet Michiel Pilaar... ;-)

Niemand minder dan Martin Post vergezelde MH naar France!

Aan het begin van het najaar besloten deze 2 bakkenjagers eens samen een sessie te gaan vissen. Dat was er tot dan toe niet van gekomen omdat Martin in het puntje van Nederland woont. Hofman rijdt liever 3 uur naar beneden richting France als dat hij richting het Hoge Noorden gaat ;-) De heren spraken daarom laag in Nederland af om vervolgens samen verder te reizen richting karperland nummer 1: Frankrijk.

Op jacht naar bakken van karpers!

Unieke reeks vissen uit openbaar water!

De weersomstandigheden waren goed en de voorbereiding was in orde dus het vertrouwen was hoog. Dat er een aantal karpers op de kant zouden komen hadden de boys dan ook wel verwacht. Maar op de vissen die zouden volgen waren beide heren niet voorbereid. Want wát een droomsessie zou het worden..! Check hieronder enkele pics en scroll daarna snel naar beneden om deze heerlijk video te checken. Veek kijkplezier!

Want wát een droomsessie zou het worden..!

Een serieuze karper heeft zich gemeld bij Martin.

Kun je mooier wakker worden dan op zo'n manier?

MP viel met zijn neus in de boter! Klagen deed hij niet ;-)

Maar jullie kunnen het al raden...

...uiteindelijk strikte MH een absolute topvis!

#nietklagenovernattemouwen

En nu is het videotime!

Ben je al KWO Member? Log dan hieronder in

Categorieën
CommunityVideo