Upcoming: open dag bij Hareco Hengelsport op 24 juni

KWO Redactie
hareco-team-karpervissers

Aanstaande zaterdag is het zo ver: de grote open dag bij Hareco Hengelsport in Sliedrecht in hun nieuwe pand aan de Blankenstraat 4 (nog altijd in het vertrouwde Sliedrecht)! Van 9 tot 17 uur nodigt de Hareco crew iedereen uit om de winkel te bezoeken en reken maar dat er genoeg leuks te zien is!


Waarom moet je zaterdag naar Hareco komen?

Allereerst natuurlijk om de enorme nieuwe zaak te zien van maar liefst 2100m2 (en dat is net zo groot als een half voetbalveld). In het vernieuwde Hareco kun je als karpervisser je hart ophalen en door de enorme voorraad zal je niet snel mis grijpen! Daarnaast reis je zaterdag ook af naar Hareco voor:

 • Demonstraties van bekende vissers
 • Diverse merken presenteren hun nieuwste producten
 • Uiteraard lopen er meerdere interessante aanbiedingen (tot wel 50% korting)
 • Er kan worden gevaren in de voerbotenvijver
 • Er staan 100 goodiesbags klaar (€85,- waarde) voor de eerste 100 betalende klanten
 • Dit alles uiteraard in een gezellige sfeer met een hapje en een drankje!


Na 46 jaar een nieuwe locatie

Harry de Ruiter aan het woord: Na 46 jaar op de Rembrandtlaan 3 in Sliedrecht te hebben gezeten zijn wij verhuisd naar een nieuw adres: Blankenstraat 4 in Sliedrecht. Hier beschikken we over een groot eigen parkeerterrein waar je GRATIS je auto voor de deur kunt parkeren. Ook is de bereikbaarheid van het nieuwe pand een stuk beter. Het is ongeveer 1 minuut rijden vanaf de afslag van de A15!

Het nieuwe pand van Hareco Hengelsport!


Meer winkeloppervlakte

De winkel is aanzienlijk in oppervlakte vergroot. De oude winkel had een oppervlakte van 180 m2 en de nieuwe winkel beschikt maar liefst over 2100 m2. Door deze oppervlakte kan Hareco Hengelsport een aantal leuke dingen toevoegen aan de winkel. Zo is er in de winkel een Irish Pub aanwezig om tijdens het shoppen even lekker bij te komen en een drankje te doen. Naast de Irish Pup is er ook een grote vijver in de winkel waar voerboten goed getest kunnen worden en enkele mooie karpers in zwemmen.

De nieuwe winkel is maar liefst meer dan 10 keer zo groot!

Bekijk onderstaande video om te bekijken welke vissen er nu in de vijver van Hareco Hengelsport zwemmen.

Ook is er een waar paradijs voor de karpervisser aanwezig met een showroom van maar liefst 800 m2. Hier staan meer dan 40 tenten opgesteld, je kunt er alle bedchairs uitproberen en ook als je op zoek bent naar een barrow, stoel, karperkleding, luggage en meer ben je bij Hareco Hengelsport aan het goede adres. Alle producten die aanwezig zijn in deze showroom zijn volop uit voorraad leverbaar.

Een walhalla voor de karpervisser!

Tientallen tenten…

en vele rodpods!


Veel nieuwe merken

Hareco Hengelsport stond al bekend dat zij altijd de juiste merken hadden (inclusief een grote voorraad). Denk aan alles van Korda, Fox, Nash en JRC! Echter, om de mega store te vullen heeft Hareco flink wat nieuwe merken aan het assortiment toegevoegd. Een paar belangrijke nieuwe merken zijn:

 • Free Spirit
 • Mainline
 • PB Products
 • Cresta
 • Frenzee
 • Ringers
 • Marukuy
 • Westin
 • Salmo

Er zijn genoeg merken te vinden in de nieuwe winkel van Hareco Hengelsport!


Maak kennis met het team achter Hareco Hengelsport

Hareco Hengelsport wordt sinds kort geleid door 2 eigenaren. Na jaren de kar te hebben getrokken heeft Harry de Ruiter zijn broer Eric dit jaar naast hem gepositioneerd als mede directeur! Verder bestaat het team van Hareco Hengelsport uit diverse personen. Mark de Wit is al meer dan 15 jaar werkzaak bij Hareco en heeft hierdoor een schat aan ervaring die hij maar al te graag met klanten wilt delen. Ook Angelique de l’Ecluse (lid van Nederlands Dames karperteam die in juni de EK karpervissen in Engeland gaat vissen) staat ook voor je klaar in Sliedrecht. Verder bestaat het team van Hareco Hengelsport nog uit een aantal karpervissers, namelijk: Lisanne van Hemert – De Jongh, Indy de Boon, Kors Kraayeveld, Job de Winter, Micky de Ruiter en Rik Bons. Deze mensen staan altijd voor je klaar om je te helpen met de vragen die je hebt en dragen hun kennis graag aan je over!

Het team van Hareco staat voor je klaar!


Kortom, het moge duidelijk zijn dat Hareco Hengelsport stevig aan de weg aan het timmeren is om helemaal klaar te zijn voor de komende jaren! Ben je benieuwd naar de nieuwe winkel? Kom dan vanaf vandaag langs bij in de mega store van Hareco Hengelsport!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom deze hengelsportzaak? Like dan de Hareco Facebookpagina!

HARECO HENGELSPORT
Blankenstraat 4
3364 BB Sliedrecht
Tel. +31 (0) 184 – 414347
www.harecohengelsport.nl

Zin in een drankje? Bezoek dan de Irish Pub van Hareco!

Openingstijden:
Maandag: 13:00 18:00
Dinsdag: 9:00 18:00
Woensdag: 9:00 21:00
Donderdag: 9:00 21:00
Vrijdag: 9:00 18:00
Zaterdag: 9:00 17:00Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe