Upcoming: Seizoensaftrap De Tacklebox – 4 maart

KWO Redactie
de-tacklebox-Harnold-Kikkert

Aanstaande zaterdag viert de Tacklebox haar vijfjarig bestaan met een knallende seizoensopening met veel bekende vissers én een spetterende 20% korting op ALLES. Ook online kun je voordelig je uitrusting aanvullen. Van vrijdag 3 tot en met zondag 5 maart geldt deze 20% korting ook in de webshop!

Met trots presenteert deze snel groeiende karperspeciaalzaak je deze dag honderden nieuwe producten en een aantal nieuwe merken. Daarnaast zullen er op de Seizoensaftrap doorlopend demonstraties gegeven worden door bekende karpervissers, een extra reden om naar Beilen af te reizen. Mocht dit alles nog niet voldoende zijn, dan is het bericht dat de populaire hamburgerkraam ook dit jaar niet zal ontbreken waarschijnlijk dé trigger om De Tacklebox te bezoeken  😉

Naast de gebruikelijke hamburgerkraam...

Naast de gebruikelijke hamburgerkraam…

...zullen er diverse demonstraties gegeven worden.

…zullen er diverse demonstraties gegeven worden.

Daarnaast zijn er deze dag doorlopend demonstraties van bekende karpervissers zoals Pieter v/d Werhorst, John Caeyers, Arjan Verkoelen, Koen Koops, Arjan Braad, Maurice Samar, Carlo Carpels, Michiel Pilaar en vele anderen..  Natuurlijk zal ook de populaire hamburgerkraam niet ontbreken

Diverse bekende vissers en bedrijven geven demonstraties.

20% korting op het volledige assortiment

Om het vijfjarig bestaan nog meer glans te geven ontvang je op 4 maart maar liefst 20% korting op het gehele assortiment. Dus even snel gave producten scoren van bijvoorbeeld Fox, JAG, Solar, Tactic Carp, Nash, Trakker, Aqua of de honderd andere merken die je bij de Tacklebox kan krijgen, is wel heel aantrekkelijk.

Geen tijd om naar de winkel te komen? Plaats dan je voorjaarsorder super voordelig in de webshop.

Om het feest compleet te maken kun je in de webshop maar liefst 3 dagen profiteren van 20% korting. De korting is online geldig op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 maart! Ga dan ook naar www.detacklebox.nl en scoor je voordeel!

Waar: Linthorst Homanweg te Beilen
Wanneer: a.s. zaterdag 4 maart (9.00 tot 16.00)
Waarom: Gezellig én korting op het gehele assortiment!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe