Upcoming: VBK Meeting op 9 december – Viering 25 jarig bestaan!

KWO Redactie
vbk-alan-blair

Whoop, whoop! Heb jij al wat in de agenda staan voor aankomende zaterdag? Op 9 december zal de landelijke meeting van het VBK plaatsvinden en het heeft er alle schijn van dat dit de tofste meeting OOIT gaat worden. Het VBK (Vereniging Belgische Karpervissers) bestaat namelijk 25 jaar en dat gaat uitgebreid gevierd worden in ’t Bauhuis, de vaste locatie in Sint Niklaas.

Voor veel vissers is de VBK Meeting inmiddels een vaste prik. Vlak voor de winter nog even een dosis gezelligheid scoren doe je in Sint Niklaas 😉

Spectaculaire lezingen

De meeting zal een nieuwe opzet kennen waarbij de lezingzaal en het beursgedeelte zijn samengevoegd. Met spectaculaire presentaties van Mark Hoedemakers, Geert Ooms én (als klap op de vuurpijl) Alan Blair belooft het een fantastische dag te worden. Mocht je nog twijfelen of je wel of niet gaat, dan heeft Alan nog even een motivatie speech opgenomen om je over te halen:

Jubileumboek voor het eerst verkrijgbaar

Naast de lezingen zal de presentatie van het boek ‘Zilver’ het absolute hoogtepunt zijn van deze gezellige dag. In dit boek van meer dan 340 pagina’s lees je 25 verhalen terug over 25 iconische karpers. De KWO redactie mocht alvast een kijkje nemen in het boek en is zéér enthousiast. Check de recensie HIER en scoor het boek aankomende zaterdag in Sint Niklaas voor €40,-. Vanaf maandag 11 december is het boek overigens ook in de webshop te bestellen!

Een duidelijk MUST READ: het jubileumboek van het VBK.

Gratis entree!

Voor de meeste vissers is de VBK Meeting vooral een vaste prik om weer eens ouderwets bij te kletsen met de mede-vissers. Entree is GRATIS voor alle VBK leden en als je geen lid bent kost deze leuke dag je €10,-. Let op: uiteraard kun je ook ter plekke lid worden waarna je de €10,- in mindering krijgt op je lidgeld van 2018 🙂 De deuren van ’t Bauhuis (Slachthuisstraat 60 te Sint-Niklaas) gaan open om 9 uur en rond 19 uur zal het licht uit gaan. En, voordat we het vergeten, ook dit keer zal er weer een MEGA TOMBOLA zijn met duizenden euro’s aan prijzen.

Meer informatie over de meeting, het boek en alle andere activiteiten van deze actieve vereniging check je op www.vbk.be en de Facebookpagina.Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe