Vakantiedeals van Originals – Topaas tegen scherpe prijzen!

KWO Redactie
originals-vakantiedeals-2018-header

Gaaf nieuws van de Nederlandse aasfirma Originals. Ze trakteren je deze week op prachtige vakantiedeals waarbij de kortingen oplopen tot maar liefst 25%! Deze deals bestaan uit 15 kilo boilies en zijn dus uiterst scherp geprijsd. Wil je voordelig kennismaken of je voorraad aanvullen? Sla dan nu je slag en bestel snel in de webshop www.original-boilies.com!

Je ontvangt maar liefst 25% korting op een Scopex vakantiedeal. Gaaf toch!

Originals aan het woord: Lekker voeren in de beste periode van het jaar. Dat willen we toch allemaal? Met onze nieuwe vakantiedeals zijn we er in geslaagd om ons kwaliteitsaas voor een scherpe prijs aan te bieden. Zo ontvang je op de Scopex deal maar liefst 25% korting en op de deals voor de Maple Pistache en Krill Caramel 20% korting. Jaja, je leest het goed. Ook voor de populaire Krill Caramel Boilie hebben we een vette deal samengesteld. Wil je graag meerdere deals bestellen? Geen probleem, je kunt in de webshop meerdere deals tegelijk selecteren. Op die manier ben je altijd verzekerd van een flinke voorraad aas! Handig toch.

Goed nieuws voor de fans van de Maple Pistache Range; je ontvangt nu 20% korting op een vakantiedeal.

Bezoek de pagina met alle aanbiedingen, klik HIER!

Vangsten op Originals?

Ook afgelopen weken waren de vangsten op het aas van Originals weer indrukwekkend te noemen. Vooral de immens populaire Krill Caramel Range deed het erg goed. De combinatie van melkeiwitten, krillproducten en veel andere smaakvolle ingrediënten maakt van dit aas een vanger van de bovenste plank.

De enorm populaire Krill Caramel Boilie scoor je nu extra voordelig. Ga snel naar de webshop.

Zo ontvang je op de Krill Caramel liefst 20% korting.

Afgelopen voorjaar zijn er letterlijk duizenden karpers gevangen op deze boilies en dat is toch gaaf! Onderschat trouwens ook de andere smaken niet. Zo ving Bram Brok (een jonge getalenteerde visser en vaste klant van Originals) een dikke Nederlandse schub van bijna 24 kilo op producten uit de Maple Pistache Range!

Afgelopen week werden er weer dikke vissen gevangen op het aas van Originals. Bram Brok met een Nederlandse schub van bijna 24 kilo. Wow!!

Bestel online

Ben je geïnteresseerd in de scherp geprijsde vakantiedeals van Originals? Check dan de webshop www.original-boilies.com en bestel snel. Alle boilies zijn vers verpakt in de mooie zakken zoals je die kent van Originals. Bestel je vandaag dan leveren wij de deals al binnen enkele werkdagen bij je thuis.

Bestellen doe je gemakkelijk en snel via de website www.original-boilies.com


Voor meer info over de producten van Originals check je de website. Volg ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe