Veelzijdig en tarty: de nieuwe Black & White hangers van Korda

KWO Redactie
korda-black-and-white-hangers-header

Goed nieuws voor de liefhebbers van traditionele hangers en absolute ‘tackle tarts’! De langverwachte Black & White hangers van Korda worden begin maart eindelijk uitgeleverd aan de winkeliers! Deze hanger wordt, zoals de naam al zegt, geleverd in twee kleuren: Zwart en wit. Hieronder volgt kort meer informatie over deze veelzijde hangers.


Korda vertelt: Voor dit voorjaar komt Korda met een gloednieuwe range aan hangers op de markt: De Black & Whites. Deze hanger is verkrijgbaar in vier verschillende maten en leverbaar in twee kleuren, zwart en wit.

Kies je voor zwart, of toch voor wit? Beide zijn in ieder geval zéér stijlvol!

De body heeft een transparante voorzijde en biedt plaats aan een (niet inbegrepen) beta light. Daarnaast is de lijnclip naar wens te verstellen. Draai eenvoudig aan de ketting connector aan de onderzijde van de body om deze losser of vaster te zetten. Hierdoor is de Black & White hanger zowel met dunne als met dikke lijnen te gebruiken. Tevens kan via dezelfde manier een bijgeleverd gewichtje van 10 of 15 gram worden gemonteerd, hierdoor is de hanger in bijna iedere situatie in te zetten. Een veelzijdig product dus!

Draai eenvoudig de ketting connector los…

…en plaats het bijgeleverde gewichtje naar keuze.

Voor de bevestiging onder de beetmelder is er gebruik gemaakt van een mooi afgewerkte zwarte hockeystick die tevens gebruikt kan worden met de populaire Stow Bobins. Het telkens wisselen van hockeystick is dus verleden tijd!

Wil je alles nog eens rustig bekijken? In onderstaande video vertelt Kevin Diederen jou exact wat de features zijn van deze fancy hangers!

De Black & Whites zijn vanaf 6 maart verkrijgbaar bij jouw dichtstbijzijnde Korda dealer. Check voor meer Korda nieuws de website en houd ook zeker de Facebookpagina in de gaten!

Team Korda BeneluxEr zijn geen reacties

Voeg je reactie toe