Verzeker je karper uitrusting bij de Hengelsportverzekeraar

KWO Redactie
hengelsport-verzekeraar-karper-vissen-1

Als karpervisser zijnde sleep je vaak voor honderden, zo niet duizenden, euro’s aan materiaal mee naar de waterkant. Het is dan ook geen overbodige luxe om je uitrusting te verzekeren! Dit kan al vanaf slechts €3,- per maand bij de Nederlandse agent De Hengelsportverzekeraar. Hieronder geeft de oprichter van dit concept, karpervisser Roland Oomens, meer informatie over dit product.


Hengelsportverzekering

Roland aan het woord: Helaas hoor je het steeds vaker: diefstal van je peperdure vismateriaal. Zowel vanuit de auto als aan de waterkant, stormschades door het grillige weerkarakter in de Benelux en schades door het steeds drukker worden aan de waterkant.

Dit is slechts een kleine greep uit de mogelijke schades waar je als karpervisser mee te maken kan krijgen. Gelukkig is er nu een (hengelsport)verzekering die dergelijke schades vergoedt. Wij zijn www.dehengelsportverzekeraar.nl. Met onze verzekering heb je een buitenshuis dekking met een beperkt eigen risico van slechts €20,- per gebeurtenis. Sluit je de verzekering nu af? Dan profiteer je ook nog eens van 25% korting op je premie gedurende de hele looptijd (meer info onderaan dit artikel). Hieronder een aantal voordelen van onze verzekering:

  • Premie al vanaf €3,- per maand
  • Zeer uitgebreide werelddekking
  • Dekking onderweg en aan de waterkant
  • Foto- en videoapparatuur is meeverzekerd
  • Nieuwwaarderegeling
  • Meerdere pakketten mogelijk
  • Snel en eenvoudig via internet af te sluiten
  • Geen ‘kleine lettertjes’

Wat maakt ons anders dan andere verzekeraars?

Wij hebben een hele grote gemeenschappelijke deler met onze klanten; namelijk het uitoefenen van onze geliefde hobby aan de waterkant. Hierdoor weten wij wat er speelt en sluiten onze voorwaarden naadloos aan bij de wensen van onze klanten. Hieronder laten we twee klanten aan het woord.

Voerboot gestolen!

Afgelopen najaar werd de heer Bennik tijdens een nachtvissessie bestolen van zijn voerboot. Ook deze schade hebben wij volledig uitgekeerd minus het eigen risico van €20,-. Reactie klant: “Ik ben zeer te spreken over de Hengelsportverzekeraar. Telefonisch goed op weg geholpen door de medewerkers. Ik ga jullie zeker aanbevelen bij mijn andere vrienden die ook op zoek zijn naar een goede verzekering”, aldus Dhr. Bennik (september 2016).

Heb jij een dure voerboot? Overweeg het eens om deze te verzekeren.

Pilotboot vaart door vislijn

Dhr. Hendrickx was aan het vissen op de kade van de zeehaven toen een pilotboot dicht langs de kant voer, door de lijnen van onze klant en hierdoor al het materiaal meesleurde. Dit is natuurlijk enorm vervelend, maar gelukkig hebben we het wel keurig voor hem opgelost. We hebben het gehele schadebedrag minus het eigen risico van €20,- uitgekeerd.

Zo’n rakker door je lijn… Daar werd de heer Hendrickx niet vrolijk van!

Reactie klant: “Super service en men komt keurig de afspraken na. Ik zeg ga zo door! Bedankt voor de snelle afwikkeling. Voor iedereen zeker een aanrader, want we zijn zuinig op hetgeen we graag gebruiken aan de waterkant”, aldus Dennis Hendrickx (januari 2017).

Even voorstellen

Mijn naam is Roland Oomens en ik ben zelf fervent karpervisser. Ik heb dit initiatief genomen, omdat een vriend van me een paar jaar geleden aan de waterkant is overvallen, waarbij al zijn waardevolle materiaal afhandig is gemaakt. Toen kwam ik erachter dat er geen goede verzekeraars zijn op dit gebied.

De man achter deze verzekering: Roland Oomens.

Met die persoonlijke overtuiging bedacht ik een laagdrempelig product. Snel en eenvoudig af te sluiten, zonder ‘kleine lettertjes’ en met een uitgebreide dekking. En dat is gelukt! Hiermee kunnen wij jouw waardevolle spullen wereldwijd verzekeren. Een uniek product in de markt!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Ga voor meer informatie, het berekenen van de premie of het afsluiten van de verzekering naar: www.dehengelsportverzekeraar.nl of mail naar info@dehengelsportverzekeraar.nl. Je kan ons uiteraard ook bellen op 0183-507180, we helpen je graag! Check ook onderstaande video waarin het gehele concept nogmaals duidelijk wordt uitgelegd:

Sluit je verzekering nu met 25% korting af!

Wanneer je NU een verzekering afsluit krijg je gedurende de gehele looptijd (!) van de verzekering 25% korting op de premie! Bereken snel je premie op www.dehengelsportverzekeraar.nl en grijp die kans! Let op: de actie loopt tot en met 1 juni 2017, dus profiteer snel! 😉

Roeland Oomens, de HengelsportverzekeraarEr zijn geen reacties

Voeg je reactie toe