Vijf JRC producten die je gezien moet hebben

KWO Redactie
JRC-Cocoon-2G-Hengels-21

Een firma die ons telkens weet te verrassen met leuke, nuttige en innovatieve producten is JRC. Via hun website en sociale media kanalen hebben de mannen de afgelopen maanden flink wat interessante items gereleased. Sommige heb je wellicht al voorbij zien komen, maar de vijf producten uit deze update zijn het bekijken zeker waard!


JRC Cocoon 2G Levelbeds

We trappen deze JRC update af met de nieuwe Cocoon 2G Levelbeds. Deze stretchers hebben een plat design en zitten werkelijk BOMVOL features. Zo krijg je bij deze stretchers een geïntegreerd kussen, een klein tasje aan het hoofdeinde voor je ontvanger en je telefoon, leg locks zodat de stretcher nooit onverwachts kan inklappen en een scharnier systeem waardoor je je slaapzak op de stretcher kan laten zitten. Kortom: een zéér complete stretcher die van alle gemakken is voorzien!

JRC-Cocoon-2G-Levelbeds

De 2G Levelbeds zijn er in drie formaten: compact, standaard en XL.


JRC Cocoon 2G Universal Porch

Het tweede product in deze reeks is de Cocoon 2G Universal Porch. Deze Porch kun je gebruiken om je gewone tent te vergroten met een voortent. Ideaal voor de vissers die tijdens langere trips wat meer ruimte willen, maar geen tweepersoons tent in hun uitrusting hebben! De Porch heet niet voor niets ‘universal’ want hij is op alle JRC tenten te gebruiken dankzij het slimme luifelsysteem. Bij de Porch krijg je een stevige draagtas en een set stalen haringen. Ideaal voor de langere trips of om extra (slaap)ruimte te creëren.

JRC-Cocoon-2G-Universal-Porch

Met de porch vergroot je je eenpersoons tentje tot bijna de dubbele grootte!


JRC Cocoon 2G Hengels

De Cocoon 2G hengels zijn een nieuwe serie hengels binnen het assortiment van JRC. Dankzij de soepele curve zijn deze hengels een genot om mee te drillen. Tegelijkertijd heeft de hengel voldoende ‘ruggengraat’ meegekregen zodat je de vis ook uit de obstakels weg kunt houden, mocht dat nodig zijn. De Cocoon 2G serie bestaat uit 12 verschillende hengels, variërend van 3,90m lange werpkanonnen tot compacte 3-delige reishengels en twee verschillende struinhengels. Bovendien krijg je bij aankoop van 2 stuks Cocoon 2G hengels heel 2017 een 3e hengel gratis! Ben je op zoek naar nieuwe hengels, dan is deze serie absoluut het bekijken waard.

JRC-Cocoon-2G-Hengels-1

Slanke, strak afgewerkte hengels…

JRC-Cocoon-2G-Hengels-2

…daar staat de nieuwe Cocoon 2G serie voor!


JRC X-Lite Bankware

Naast de Cocoon 2G serie komt JRC dit jaar ook met een volledig nieuwe serie bankware. Deze bruut ogende serie banksticks, buzzerbars en accessoires bieden oneindig veel mogelijkheden om je hengels op een strakke manier langs de waterkant te positioneren. De vele accessoires maken het mogelijk om van enkele banksticks en buzzerbars een goalpost set up te maken of zelfs een rodpod! Je zult dankzij de slimme pod base adapters altijd in staat zijn om je hengels kwijt te kunnen.

JRC-X-Lite-Pod-base-adapter

Dankzij de pod base adapters…

JRC-X-Lite-Pod-base-set-rodpod

…tover je losse banksticks en buzzerbars om tot een complete rod pod!

De X-Lite serie bestaat uit maar liefst 5 verschillende banksticks, 8 soorten buzzerbars en talloze accessoires zoals een stabiliser en snag ears. De X-Lite serie bevat werkelijk ALLES om je hengels op een stevige, fraai ogende manier langs de waterkant te plaatsen! Bekijk ook onderstaande video voor een uitleg omtrent deze super brede range:


JRC Extreme TX Pod

Naast de X-Lite Bankware serie heeft JRC ook een aantal nieuwe rodpods op de markt gebracht. Eén daarvan is de Extreme TX Pod. Deze rodpod is gemaakt om in alle mogelijke omstandigheden te gebruiken en dat is goed terug te zien! Bij de rodpod worden naast 4 kleine poten ook 2 extra lange poten geleverd. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om je hengels bijna rechtop omhoog te vissen. Zo kun je in iedere situatie uit de voeten.

JRC-Extreme-TX-pod2

Met de extra lange poten kun je overal uit de voeten!

JRC-Extreme-TX-pod2

De Extreme TX Pod is gemaakt van lichtgewicht maar zeer sterk aluminium, en weegt slechts 5 kilogram! Ook heeft JRC een dubbel frame aangebracht voor extra stabiliteit. De rodpod wordt geleverd in een stevige en gevoerde transporttas. Ben je op zoek naar een stevige rodpod waarmee je in alle situaties uit de voeten kunt, dan is deze JRC Extreme TX Pod zeker het bekijken waard!


Zoals je ziet heeft JRC een breed assortiment met kwaliteitsproducten. Bekijk de website van JRC om het volledige assortiment te checken of bezoek één van de vele JRC dealers in de Benelux.Plaats een nieuwe comment

Er is 1 comment

Voeg je reactie toe