Vissen en varen op de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht

KWO Redactie
carpsquare-zondag-willem-kwinten-2

Het is echt bijna zo ver: de Hengelsport- en Botenbeurs 2017! Na ruim zeven maanden voorbereiden staat ons over anderhalve week een bomvolle beurs te wachten. Meer dan 170 stands waar je werkelijk ALLES kunt zien, voelen én proeven wat betreft (karper)vissen. Vol trots presenteert de organisatie de plattegrond, zodat je alvast kunt checken waar je favoriete merken hun stand hebben opgebouwd!

Dit spektakel wil je niet missen!


Plattegrond

We beginnen dit bericht met hetgene waar jullie allemaal met smart op hebben gewacht: de plattegrond van de 2017 editie van de beurs! Zoals je ziet staat KWO op standnummer 213, tussen Trakker en Pro Line in. We hopen jullie natuurlijk te zien op de beurs! Klik op de afbeelding om hem in groter formaat te openen.

De plattegrond laat duidelijk zien dat het een bomvolle beurs gaat worden!

Vissen en varen

Op de beurs is er veel aandacht voor vissen vanuit (belly)boten en kajaks. De allernieuwste boten en buitenboordmotoren worden tentoon gesteld. Ook is er extra aandacht voor elektrisch varen, de nieuwste elektronica (waarmee elke vis opgespoord wordt en je perfecte waterkaarten kunt maken) en eindeloos veel accessoires voor het varend vissen. Voor de varende sportvisser is een bezoek aan de beurs dus zeker de moeite waard!

De varende sportvisser kan zijn hart ophalen bij deze beurs!

Toffe bootaccessoires

Op de beurs zijn volop handige, nieuwe en innovatieve accessoires voor de bootvisserij te vinden. Hieronder lichten we er drie kort toe:

Mini Planer Board van Predox

Het Mini Planer Board met Ball Bearing Clip System van Predox maakt vissen op een vast ingestelde diepte een gemakkelijke optie voor elke visser. Door het formaat van de planer heb je geen zware hengel nodig. Leverbaar in een linker- en rechtermodel.

Een zeer handig item voor de bootvisserij van Predox!

Lynx motoren van Raven

Ben je op zoek bent naar bootstoelen, hengelsteunen of elektromotoren, bij Raven Hengelsport helpen ze je graag verder! Bijvoorbeeld de beroemde Lynx-motoren zijn niet alleen stil en krachtig, maar ook nog eens erg betaalbaar!

Goede kwaliteit en ook nog eens voordelig geprijsd!

Arm Mount van Deeper

Met de nieuwe Flexible Arm Mount 2.0 van Deeper heb je een hoge capaciteit sonarsysteem op je boot, kajak of bellyboot met gebruik van je Deeper Smart Sonar. Schroef de Deeper Sonar vast in de houder, bevestig de Arm Mount aan je boot en je kunt nauwkeurige dieptekaarten van het viswater maken en visrijke plekken opsporen.

De Arm Mount 2.0 is met zorg ontwikkeld en daardoor enorm gebruiksvriendelijk!

Boten en motoren

Voor de nieuwste boten en elektrische- of buitenboordmotoren kun je terecht op de stands van Alumacraft, Bass Boat Europe, Crestliner Boats Europe, EBBM – De Stille Boot, Gorsseling Watersport, Hobie Kayak, Honda Motor Europe, JMSails, Jumbo Boten, Kayakwinkel, Kewi Boten, Mac FishingMarcraft, Nautische Unie, Nion Watersport, Orka Boten, Starweld, TTH Watersport en Van Zelst Watersport.

Zoals de naam van de beurs al doet vermoeden zijn er volop boten te bezichtigen!

Trailers en accessoires

Een breed assortiment trailers is te vinden op de stands van Van de Burgwal, Kalf Trailers, Nion Watersport, TTH Watersport, Vanclaes Trailers en Van Zelst Watersport. Voor de nieuwste dieptemeters/visvinders en accessoires kun je terecht op de stands van Deeper, JM Sails, Marine Depth Sounders, Navico, RAM Mounts, Raymarine en Technautic.

Alle soorten bootaccessoires, zoals dieptemeters en toebehoren, vind je op de Hengelsport- en Botenbeurs!

Wat nog meer?

Uiteraard is er nog veel meer te doen en te zien op de Hengelsport- en Botenbeurs. Dagelijks worden er vijftien goodiebags t.w.v. €75,- uitgereikt aan willekeurige bezoekers. Elke bezoeker maakt per dag ook nog eens kans op €250,- shoptegoed, die te besteden is op de beurs!

Ook voor de jeugd is er meer dan genoeg te beleven, neem je kids dus zeker mee!

Voordelige online tickets

Bestel je je ticket online, dan profiteer je van vele voordelen. Op een online ticket bespaar je maar liefst drie euro én je maakt kans op een visreis voor vier personen naar Noorwegen t.w.v. €3000,- (aangeboden door CordesTravel en PENN). Daarnaast kun je online profiteren van een fikse korting (50%) op een parkeerkaart. Mensen die voor 1 december online hun tickets bestellen, maken daarnaast ook kans op een Yam-rubberboot in combinatie met een Yamaha elektrische buitenboordmotor t.w.v. € 850,-! Klik HIER om een ticket te bestellen.

Jij komt toch ook? 😉

KWO Community Members opgelet!

Nog even een aandachtspuntje voor de Community Members: via de member voordelen kun je een voucher printen die maar liefst €5,50 korting geeft op de entree. Dit is alleen als je de voucher hebt geprint en je een kaartje koopt aan de deur. Anders geldt deze korting niet!

BAM! Als member kun je met dikke vette korting naar de beurs 😉 Klik op de afbeelding om naar jouw voordeelpagina te surfen.

Facts op een rijtje

De belangrijkste info over deze beurs nog oven op een rijtje:

  • Waar: Jaarbeurs Utrecht, Van Zijstweg 21, 3521 AB (P3)
  • Wanneer: vrijdag 1 december t/m zondag 3 december 2017
  • Openingstijden: dagelijks van 10:00-17:00 uur
  • Online boeking met € 3,- korting én kans op een visreis!
  • 160 internationale hengelsportbedrijven
  • 20.000 m² beursoppervlak
  • Grootste hengelsportbeurs van Europa
  • Website: www.hengelsportbeurzen.nl en http://carpsquare.nl/nl/
  • Facebookpagina’s: Hengelsport- en Visbotenbeurs en Carpsquare

Klik hier om je tickets te bestellenEr zijn geen reacties

Voeg je reactie toe