VLA WORSTELEN op een Raptor Platform – Winactie KWO Community

KWO Redactie
https://karperwereld.nl/wp-content/uploads/2017/06/raptor-platform-winactie-kwo-community-1-1050x623.jpg

Whoop, whoop! De volgende ronde van de KWO Mega Marathon is van start gegaan en om te vieren dat we weer een MEGA prijs gaan weggeven hebben we een KNOTSGEKKE video gemaakt. Op woensdag 12 juli gaan we namelijk een platform van 3,3 x 4,8 meter verloten van Raptorboats (t.w.v. €1895,-). Bekijk hieronder hoe het afloopt met Pilaar nadat hij Lientje van Veen nafluit…

Na de opnames van de video werd Michiel afgevoerd naar de spoedeisende hulp voor een korte behandeling aan zijn vitale organen. Gelukkig heeft hij geen blijvende schade overgehouden aan dit avontuur. Inmiddels gaat het goed met hem en is hij weer aan de slag gegaan met zijn filmproject Roadtrip 2.0  😉

MP in een nekklem bij Lientje…

“Opzouten van mijn vlot!”

Credits voor het film- en editwerk aan Willem Kwinten en Ricardo Koster: bedankt voor de pics!

Update 13 juli, de winnaar is bekend: Jeffrey Klein, gefeliciteerd!


Bereik onbereikbare stekken met het Raptor Platform

Maar even zonder dollen, de te winnen prijs is wederom een fantastisch product. Na de 3 Navigator voerboten en de 100 waardebonnen van De Tacklebox gaan we nu een baasachtig platform van Raptorboats verloten onder de aangesloten KWO Members! Het te winnen model is het type L met een formaat van 3,3 bij 4,8 meter.

Met een waarde van €1895,- kunnen we wederom spreken van een dikke prijs!

Groot genoeg voor een twee persoons bivvy en twee setjes met hengels. Naast de gebruikelijke zaken als een (electrische) pomp, draagtas en een plakset worden er bij het platform ook een flink aantal ‘plakbare haken’ geleverd waarmee je jouw bivvy kunt vastzetten! Ideaal! Bekijk ook eens onderstaande video en zie zelf hoe vet het is om vanaf een platform te vissen.


Verdere uitleg over de actie

Ben je nog geen KWO Member? Meld je dan hier hééél snel aan om direct kans te maken! In 4 fases gaan we namelijk telkens een aantal vette prijzen verloten onder alle KWO Members met een actief maand- of jaarmembership*. Ben je al KWO Member? Goed bezig! Je hoeft dan verder niets te doen!

De KWO Community biedt naast vette acties nog veel meer!

Naast deze grote winacties draait de KWO Community vooral om gave video’s en leerzame en vermakelijke artikelen. Ook ontvang je bij 14 grote hengelsportbedrijven korting als je KWO Member bent! Inmiddels zijn er al honderden tevreden KWO Members, check hieronder enkele reviews van KWO Members:

Ik vind het het geld zeker waard omdat je geweldige films te zien krijgt van top kwaliteit, waar veel moeite in is gestoken. Ook krijg je de nodige kortingen bij verschillende hengelsportzaken en bij KWO zelf krijg je ook een hoge korting.

Nick Beekman

De KWO Community vind ik tot nu toe echt zijn waarde terugbetalen door 1: de kortingen van verschillende hengelsportwinkels en aasbedrijven 2: de leuke films die uitgebracht worden door de heren. Daarnaast zijn er natuurlijk de how to videos, waar ik zelfs na zoveel jaar nog dingen van mee pik. Ik zal zeker nog lid blijven en kan niet wachten voor de dingen die komen gaan.

Barry Vonk

De KWO Community is een geweldig membership!! Vergeleken met een magazine is het veel diverser. Denk aan artikelen, tips en tricks en niet te vergeten hele leuke video’s van karpervissers uit heel Europa!

Kevin VD

De 4 pijlers van de KWO Community

Binnenkort op de KWO Community: veel vette video’s!

Ook de komende periode kun je weer veel toffe updates verwachten. Mark is weer in de Franse bossen gedoken voor een reeks ‘Undercover in France’ video’s en de eerste vier delen delen staan inmiddels LIVE. Ook verschijnt er binnenkort een nieuwe Pilaar & Hofman film en dat de boys op ongekend mooie locaties zijn geweest wordt wel duidelijk in deze video-snack:

Daarnaast kun je natuurlijk diverse auteurs en videomakers uit binnen- en buitenland verwachten op de Community. Kortom, twijfel niet langer en sluit jezelf ook aan bij de vetste karpercommunity van de Benelux!

Auteurs en videomakers uit binnen- en buitenland verschijnen wekelijks op de KWO Community.


Spelregels KWO Mega Marathon

1.) De actie loopt van 10 mei 2017 tot en met 20 augustus 2017 19.00 uur.

2.) De trekkingen van de winnaars vinden plaats op 31 mei, 21 juni, 12 juli en 20 augustus 2017. De winnaars worden op de KWO website bekend gemaakt. KWO gebruikt een software programma om voor elke individuele prijs een winnaar te loten. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

3.) KWO Members maken slechts kans op de prijzen als zij geen betalingsachterstand hebben van het KWO Membership. Alleen Members met een ‘actief’ (lees; Membership met toegang) KWO Membership doen mee in deze actie. Ook indien een Member zich voor het eerst heeft aangemeld en de 1e automatische incasso mislukt is is deelname uitgesloten.

4.) Gewonnen prijzen zijn niet te ruilen en/of om te wisselen voor contanten etc.

5.) Indien prijswinnaars niet reageren binnen 14 dagen na bekendmaking van de winnaars of de prijs niet ophalen op de afgesproken datum zullen de prijzen opnieuw verloot worden. Prijzen dienen te worden opgehaald op een nader door KWO te bepalen moment.

6.) KWO is niet aansprakelijk voor eventuele directe en/of indirecte schade voortkomende uit of verbandhoudende met deze actie. KWO is niet aansprakelijk voor de werking van de prijzen. Garantie etc verloopt allemaal rechtstreeks via de fabrikant van de betreffende producten. Minderjarigen mogen alleen deelnemen aan de actie na toestemming van ouders/verzorgers.

Ook voor leerzame (technische) artikelen en video’s kijk je op de KWO Community.


Plaats een nieuwe comment

Er is 1 comment

Voeg je reactie toe