Voordelig het najaar in – Originals Boilies Najaarsdeals

KWO Redactie
originals-najaarsdeals-matthijs-van-halm

Het najaar maakt haar intrede en de vissen willen natuurlijk niet op een lege maag de winter in! De ideale tijd dus om een flinke voercampagne op te starten en op jacht te gaan naar brute najaarsbakken. Originals denkt hierbij met je mee, want zij komen ook dit jaar weer met een aantal zeer gunstig geprijsde najaarsdeals. Deze scoor je tot en met 30 oktober in de Originals Webshop!

De najaarsbakken liggen op je te wachten!

De mannen van Originals aan het woord: Een stevige voercampagne opstarten om de hongerige karpers te voeren? Wij helpen je graag door enkele bijzonder gunstig geprijsde najaarsdeals te lanceren. Vijftien kilo boilies scoor je in de webshop met vette kortingen die kunnen oplopen tot 25%! Dat maakt het voeren met ons kwaliteitsaas wel heel betaalbaar!

Scoor snel een najaarsdeal in de Originals shop!

 

Krill Caramel?

De najaarsdeals van Originals zijn verkrijgbaar in de smaken Scopex, Maple Pistache en Liver Squid en Krill Caramel. Al deze boilies hebben sinds de lancering van ons aasmerk hun vangkracht meer dan bewezen, maar dit jaar springt de Krill Caramel smaak er wel echt uit. Het is overduidelijk dat de aasmakers van Originals met deze boilie iets unieks in handen hebben. De vangsten op dit aas zijn werkelijk ongekend. Aangezien de Krill Caramel een prima najaarsaas is zouden wij je aanraden om eens met dit aas aan de slag te gaan.

De Krill Caramel is uitstekend geschikt voor het najaar!

What goes around…

… comes around!

Profiteer in de webshop

Je ontvangt deze week nog tot 25% korting op de najaarsdeals in de webshop. Vijftien kilo boilies is normaal gesproken voldoende om een flinke voercampagne op te starten, en als je meer nodig hebt dan bestel je gewoon twee of drie extra deals. Handig toch? De actie loopt tot en met 30 oktober, dus wees er op tijd bij!

De mannen van Originals zijn alvast begonnen aan hun offensief! Waar wacht jij op?

Scoor snel een najaarsdeal in de Originals webshop!

 


Voor meer info over de producten van Originals Boilies check je uiteraard hun website. Volg ook de Originals Facebookpagina en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en strakke deals!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe