Vrijdagmiddag update Karperfilmpjes.nl

KWO Redactie
Schermafbeelding_2012-12-14_om_00.40.41

Buiten is het koud en guur, niet bepaald visweer. Gelukkig hebben we de vrijdagmiddag update van KF.nl ! Een mooi moment om even onderuit te zakken met een warme bak thee en een paar strakke filmpjes te checken. 

Deze week hebben we de volgende 3 filmpjes geselecteerd voor de bezoekers van KWO. We gaan op bakkenjacht met Bas Stevens, beleven een mooie drill en zien fraaie karpers van het Albert Kanaal. Have fun en tot volgende week.

Op stap in Frankrijk met Bas Stevens…

Sebastiaan Stevens is geen onbekende in het Franse land. Al sinds jaar en dag vist hij op de (grote) Franse meren, hij doet er alles voor om een mega beer te vangen. Dat hem dat dit jaar aardig is gelukt blijkt wel uit deze toffe compilatie. Even een paar minuten chillen en deze fraaie beelden bekijken.

Schermafbeelding_2012-12-14_om_00.40.41.jpg

 

Struinen voor gevorderden

Het struinen in een water vol wier is niet iets wat voor iedereen is weggelegd. Deze visser weet er echter wel raad mee en vangt een mooie vis. Uiteraard is de GoPro erbij om het vast te leggen. Kortom: vette shizzle!

Schermafbeelding 2012-12-14 om 00.57.17

 

Met Flor naar het Albertkanaal !

Dat er grote vissen op de Belgische kanalen zwemmen wisten we al, maar dat de schubkarpers zo mooi zijn als in dit filmpje kunnen zien… dat doet ons toch wel watertanden. De fanatieke Flor Bartholomeus laat zien dat er voor de doorzetters genoeg leuks te beleven is op deze ‘betonnen bak’.

Schermafbeelding_2012-12-14_om_00.41.29.jpg

 Klik op de afbeeldingen om naar de filmpjes te gaan!

Dit was het weer voor deze week. Heb je zelf ook een mooi filmpje, stuur dan een mailtje naar info@karperfilmpjes.nl met het linkje en wie weet zie jij je eigen productie binnenkort terug in De Schijnwerpers op www.karperfilmpjes.nl !

 

Bijna weekend, HEERLIJK !!! Snel een paar strakke filmpjes kijken. Deze week: Franse mega vissen van Bas Stevens, een psychologische drill (GoPro Powerrr) en we gaan naar het fameuze Albert Kanaal.Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe